Acer A315 oyun performansı

Bu PC'yi almayi dusunuyorum, sizce su anki guncel oyunlari kaldirabilecek kapasitede mi?

Model: Acer A315 AMD Ryzen 5 2500U 2.0GHz-8 GB-256 GB SSD-15.6"-2 GB-W10 NOTEBOOK

AMD Radeon 535 2 GB ekran karti var.

Link: Acer A315 AMD Ryzen 5 2500U Notebook Fiyatı -Vatan Bilgisayar
Hayır değil hem 256GB kapasite de yetmeyecektir ek olarak HDD'de almanız gerekecektir. Eğer laptop almak zorunda değilseniz o fiyata güzel bir bilgisayar toplanabilir. Eğer alıcam diyorsanız da VATAN'dan almanızı önermıyorum çünkü pahalıya satıyorlar.

Hayır değil hem 256GB kapasite de yetmeyecektir ek olarak HDD'de almanız gerekecektir. Eğer laptop almak zorunda değilseniz o fiyata güzel bir bilgisayar toplanabilir. Eğer alıcam diyorsanız da VATAN'dan almanızı önermıyorum çünkü pahalıya satıyorlar.
Ben 256GB SSD kullanıyorum. Hearts of Iron IV, Mount & Blade Warband ve Rise of Nations yüklü. Bazı programlar var. VS Code, Netbeans, PyCharm gibi yazılım geliştirme ortamları var. Bana 107GB kalıyor. İstesem GTA V'de kurabilirim. Bugün 64GB'lık flash bellekler 50 lira civarına bulunabiliyor. Dosyaları flash bellek ve bulut sistemleri ile yedeklenirse bence, o kapasite yeterli olacaktır.

Ekran kartı gerçekten çok kötü. Son çıkan oyunları 720p low ayarlarda bile oynayamazsınız.

Ben şu modelleri tercih ederdim. MX150 çok daha iyi bir ekran kartı. Doğruya doğru bununda güncel oyunlarda performansı çok yetersiz olacak Ama en azından 30+ FPS ile BF V veya 60 FPS GTA V oynayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı