Çözüldü Acer A515 51G 388J M.2 SSD desteği

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SADULLAH CEMCEM

Centipat
Herkese merhaba arkadaşlar. Ben geçen sene PC aldım ve artık yetersiz olduğunu hissettim. Laptobun modeli Acer A515 51G 388J.

Özellikler:
Işlemci: i3 6006U.
RAM: 4+8 (8 sonradan eklendi)
Ekran kartı: 2 GB 940MX.
Hafıza: 500 GB HDD 5400 RPM.

Arkadaşlar ben bilgisayara SSD takmak istiyorum ama M.2 portu var mı bilemiyorum. M.2 portu olup olmadığını bilenler varsa yardımcı olabilir mi?
Bir ikinci sorum eğer M.2 port var ise sizce 240 GB SSD + 500 GB HDD olarak kullanmak mı mantıklı olur yoksa HDD iptal edip 480 GB SATA SSD mi almalıyım. Cünkü fiyat olarak pek bir fark yok arada.

Çözüm
M.2 SATA ve NMVe desteği mevcut.

Alt panel sökümü için buradan bakabilirsiniz;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Önerim;
M.2 SATA ve NMVe desteği mevcut.

Alt panel sökümü için buradan bakabilirsiniz;

Önerim;

Çözüm
Bende de aynı makine var. ssd araştırmasına girdim. Son durum nedir arkadaşlar m2 NVMe özelliği destekliyor mu hangi sdd aldınız?
Destekliyor, Samsung 970 Evo Plus aldım, bilgisayar, 2,5 saniyede açılıyor, bence 980 Pro alabiliyorsan al, önerim budur.

Destekliyor, Samsung 970 Evo Plus aldım, bilgisayar, 2,5 saniyede açılıyor, bence 980 Pro alabiliyorsan al, önerim budur.
Hocam ilgin için sağol. A515 51G 388j kesin uyumlu dimi bir süprizle karşılaşıp iade ile uğraşmak istemiyorum. O fiyatlara çıkamam sanırım sandisk 250 gb ultra 3d olabilir 340 lira şuan.
Acerden mail geldi. Cihaz sadece M2 SATA özellikte SSD desteklemektedir. Dediler.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı