Acer AN515-51-53F2 vs Dell Inspiron 7577 vs ASUS FX503VD

asus markası olan
Asus FX503VD-DM077 Intel Core i5 7300HQ 8GB 256GB SSD GTX1050 Freedos 15.6" FHD bunu satın aldım + içine 1 terabayt hardisk ekledim kullanıyorum iyi ben herhangi klavye sorunu veya farklı bir hata ile karşılaşmadım tek aklımda kalan far cry 5 te en düşük ayarlarda 1080 çözünürlükte 70 dereceyi buluyor oyunu high olarakta oynatıyor 40/50 fps ile donmadan kasmadan ama high de 75 /80 derece sıcaklığı buluyor yeni pcnin bu kadar yüksek sıcaklık vermesi normalmi not: yüzde yüz batarya dolu şekilde prizden alıyor elektriği ayrıca prizden çıkarınca 10 derece felan soğuyor : batarya gömülü

Elektriği prizden çıkardığı zaman güç kısıtlanıyor işlemci olsun daha düşük hızlı ve güçte çalışmaya başladığından az ısınıyor. Sıcaklıklar normal maalesef bütün laptoplar hemen hemen çok ısınıyor ve o sıcaklıklara ulaşıyor bir sıkıntı olmaz yüksek ayarda oynayabilirsiniz.

Elektriği prizden çıkardığı zaman güç kısıtlanıyor işlemci olsun daha düşük hızlı ve güçte çalışmaya başladığından az ısınıyor. Sıcaklıklar normal maalesef bütün laptoplar hemen hemen çok ısınıyor ve o sıcaklıklara ulaşıyor bir sıkıntı olmaz yüksek ayarda oynayabilirsiniz.
bilgiler için teşekkür ederim hocam

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı