E Egelock Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 16 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #1 Acer Aspire 3 A315-24P SSD'si düşük GB'lı olduğu için(256 GB) 1 TB'a yükseltmek istiyorum bir sıkıntı çıkarır mı yükseltebilir miyim veya harici mi almam gerekir? sims 4 ve buldurs gate kaldırır mı sıkıntı çıkarır mı Hızlıca cevap verirseniz sevinirim. Yardımlarınız için teşekkürler. Son düzenleme: 13 Eylül 2023
Acer Aspire 3 A315-24P SSD'si düşük GB'lı olduğu için(256 GB) 1 TB'a yükseltmek istiyorum bir sıkıntı çıkarır mı yükseltebilir miyim veya harici mi almam gerekir? sims 4 ve buldurs gate kaldırır mı sıkıntı çıkarır mı Hızlıca cevap verirseniz sevinirim. Yardımlarınız için teşekkürler.
Haemus22 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 216 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #2 Yükseltilebilir. Bu videoda nasıl yapılacağı görülüyor.
E Egelock Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 16 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #3 Haemus22 dedi: Yükseltilebilir. Bu videoda nasıl yapılacağı görülüyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler önerceğiniz 1 tblık ssd var mı ve dediğim oyunları kaldırır mı bilginiz var mı ?
Haemus22 dedi: Yükseltilebilir. Bu videoda nasıl yapılacağı görülüyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler önerceğiniz 1 tblık ssd var mı ve dediğim oyunları kaldırır mı bilginiz var mı ?
emiregev Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 369 13 Eylül 2023 #4 Egelock dedi: Acer Aspire 3 A315-24P SSD'si düşük GB'lı olduğu için(256 GB) 1 TB'a yükseltmek istiyorum bir sıkıntı çıkarır mı yükseltebilir miyim veya harici mi almam gerekir? Sims 4 ve buldurs gate kaldırır mı sıkıntı çıkarır mı hızlıca cevap verirseniz sevinirim. Yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Anakartın destekliyor gibi gözüküyor olur.
Egelock dedi: Acer Aspire 3 A315-24P SSD'si düşük GB'lı olduğu için(256 GB) 1 TB'a yükseltmek istiyorum bir sıkıntı çıkarır mı yükseltebilir miyim veya harici mi almam gerekir? Sims 4 ve buldurs gate kaldırır mı sıkıntı çıkarır mı hızlıca cevap verirseniz sevinirim. Yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Anakartın destekliyor gibi gözüküyor olur.
E Egelock Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 16 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #5 8 GB RAM yeter mi acaba? Bahsettiğim oyunlar ve emlak işleri için(Excel vs)
Haemus22 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 216 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #6 Bulabildiğim kadarıyla PCI-e gen 3x4 destekliyor. Bunlara bakabilirsiniz. Sims 4 oynayabilirsiniz ama Baldur's Gate kaldırmaz ne yazık ki.
Bulabildiğim kadarıyla PCI-e gen 3x4 destekliyor. Bunlara bakabilirsiniz. Sims 4 oynayabilirsiniz ama Baldur's Gate kaldırmaz ne yazık ki.
E Egelock Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 16 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #7 Haemus22 dedi: Bulabildiğim kadarıyla PCI-e gen 3x4 destekliyor. Bunlara bakabilirsiniz. Sims 4 oynayabilirsiniz ama Baldur's Gate kaldırmaz ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... buldur's gate kaldırmaz mı emin misiniz ? buldur's gate 3 ten bahsetmiyorum buldur's gate enhanced edition'dan bahsediyorum
Haemus22 dedi: Bulabildiğim kadarıyla PCI-e gen 3x4 destekliyor. Bunlara bakabilirsiniz. Sims 4 oynayabilirsiniz ama Baldur's Gate kaldırmaz ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... buldur's gate kaldırmaz mı emin misiniz ? buldur's gate 3 ten bahsetmiyorum buldur's gate enhanced edition'dan bahsediyorum
Haemus22 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 216 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #8 Egelock dedi: Buldur's gate kaldırmaz mı emin misiniz? Buldur's gate 3'ten bahsetmiyorum buldur's Gate'dan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Ben 3 gibi düşünmüşüm. Enhanced Edition'ı rahat kaldırır.
Egelock dedi: Buldur's gate kaldırmaz mı emin misiniz? Buldur's gate 3'ten bahsetmiyorum buldur's Gate'dan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Ben 3 gibi düşünmüşüm. Enhanced Edition'ı rahat kaldırır.