Acer Aspire 3 A315-42G, prize takılı değilken açılmıyor

Drbahadir

Femtopat
Katılım
18 Kasım 2020
Mesajlar
22
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
stj.dr
Bilgisayarı 2020 Mart ayında aldım uzun zamandır herhangi bir sıkıntısı yoktu. Son bir aydır bilgisayarı prize bağlı şekilde çalıştırdığımda açılma süresi çok uzamaya başladı (normalde 10-12 saniye sürerken 1 dakikayı geçiyor). Aynı zamanda prize takılı değilken çalıştırmak istediğimde fanlar 2-3 saniye çalışıyor ardından görüntü ya da çalıştığına dair herhangi bir işaret gelmiyor. Tıp öğrencisi olduğum için derslerim yoğun ve garantiye yollamak için Şubat ayını beklemem gerekiyor. Yapmamı önereceğiniz bir şey var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlginiz için çok teşekkür ederim. Bu durum o kadar canımı sıktı ki kendime idarelik bir bilgisayar ayarlayıp az önce servisi arayıp servis talebi oluşturdum cuma günü garantiye yollayacağım. Gelişmeleri buraya yazacağım. İlginiz için tekrardan teşekkürler. Acer pişmanlıktır :(

En iyisi hocam cuma günü yollayın bu arada eğitim hayatında başarılar.
 
arkadslar selamlar bugun bilgisayar garantiden geldi. Anakart vs ssd bileşenlerini değiştirdiklerini söylediler. Kurulumu yaptım ve şuan için herhangi bir sıkıntı görünmüyor. İlginiz için çok teşekkür ederim
 
Arkadslar selamlar bugun bilgisayar garantiden geldi. Anakart vs SSD bileşenlerini değiştirdiklerini söylediler. Kurulumu yaptım ve şu an için herhangi bir sıkıntı görünmüyor. İlginiz için çok teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim.
Iyi bakın siz iyi baksanız bile bozulur ama daha olmaz umarım.
 
Arkadaşlar heyecanım o kadar kısa sürdü ki :( anakart değiştiği için bilgisayar gelince kurulumlarını tamamladım ama şimdi de mavi ekranda WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR hatası veriyor ve gün içinde 3 kere oldu. Bu konu hakkında bir fikriniz var mı?
 
Hocam Windows Update'i kapatın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
arkadaş iyi anlatmış. Güncellemeleri Acer'in kendi sitesinden kurun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı