Acer Aspire 3 A315-510P-38x0 touchpad çalışmıyor

• Konuyu başlatan fyo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 448

fyo

Yoctopat
Daha fazla  
Acer Aspire 3 A315-510P-38x0 FreeDOS olarak alıp Windows 10 kurdum. Sürücüleri de Acer destek sayfasindan yükledim. Touchpad sürücüsünü kurdugum halde Aygıt Yöneticisi kısmında gözükmüyor ve touchpad çalışmıyor. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer Aspire 3 A315-510p-38x0 FreeDOS olarak alıp Windows 10 kurdum. Sürücüleri de Acer destek sayfasindan yükledim. Touchpad sürücüsünü kurdugum halde Aygıt Yöneticisi kısmında gözükmüyor ve touchpad çalışmıyor. Yardımcı olur musunuz?

Aygıt Yöneticisi'nden o cihaza sağ tıklayın sürücüyü güncelleştir dedikten sonra bilgisayarımdaki sürücülere göz at deyin. Konumu indirdiğiniz sürücünün olduğu klasör yapın. İndirilenler gibi. Sonraki deyin ve yüklenmesi gerek.

Aygıt Yöneticisi'nden o cihaza sağ tıklayın sürücüyü güncelleştir dedikten sonra bilgisayarımdaki sürücülere göz at deyin. Konumu indirdiğiniz sürücünün olduğu klasör yapın. İndirilenler gibi. Sonraki deyin ve yüklenmesi gerek.
Aygıt yöneticisinde sadece kullandığım mause gözüküyor bir de acerin sitesinde touchpad yüklemeden önce io yüklemesi yapın diyordu onu da yükledim ama setup yok içinde sadece komut sistemi açılıyor anlamadim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı