Acer Aspire 3 ile 2011 MacBook takası mantıklı mı?

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Arkadaşlar elimde Acer Aspire 3 Celeron işlemci 4 GB RAM bellek bir laptop var.

IMG_0881.jpeg

Ben de bir huy var karşındakini kıramıyorum. Geçenlerde sarı siteye attım.
Dedim 4000/5000₺ arası satayım da bare evde boş durmasın 5 yıllık.
Neyse bir kişi yazdı dedi abi işte bende 2011 Apple MacBook ile takas olur mu diye iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama karşımdaki öğrenciydi. Ben de katkıda bulunmak için takası kabul ettim. İşime yarar yaramaz bilmiyorum ama evde boş duracağına bir insan yararlansın dedim. Sizce bendeki iyi niyet mi yolsa sazanlık mı?

Para biriktir hem laptop hem masaüstü oyuncu PC'si al 2011 Mac berbat kaç sene evvel kullandım eski teknolojiye para verilmez.

Konu sahibinin sorusu bu değilmiş gibi.

Para biriktir hem laptop hem masaüstü oyuncu PC'si al 2011 Mac berbat kaç sene evvel kullandım eski teknolojiye para verilmez.

Bu durum sizi zora sokmuyorsa ve arkadaş ihtiyacı olan bir öğrenciyse gayet güzel bence yaptığınız.

Çok eski bir cihaz almış olursunuz. Sizin içiniz rahat ise, doğru bir şey yaptığınıza inanıyorsanız takas edin, ancak konu "iki cihazın birbirine denk olup olmaması" ise 2011 Mac alınmaz.

Valla arkadaşlar verdim gitti genç baya sevindi. Onun o mutluluğunu görmek beni sevindirdi. Bazenleri insanlara karşılıksız birşey vermek beni mutlu ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı