Acer Aspire 3 R5 7520U alınır mı?

Daha fazla  
Acer Aspire 3 7.nesil Ryzen 5 7520U-8 GB-256 GB SSD-15.6INC-W11 laptop kullanan var mı? Mevcut fiyatıyla mantıklı geliyor, CS:GO, Football Manager 2023 ve FIFA 23 açıyor oynatıyor diye biliyorum, orta seviye bir laptop ve gündelik işlerimi görür mü?

Hocam bu laptop APU bir laptop yani işlemci ile ekran kartı birleşik ağır oyunlar pek oynatmaz. Overclock yapıp iyi FPS'ler alabilirsiniz ama ben pek APU alma taraftarı değilim. Alirsaniz harici bir ekran kartı takmanızda fayda var.

Son düzenleme:
Hocam bu bilgisayar 10 bin liraya alabileceğiniz en iyi PC APU olması kötü değil sadece 2-3 yıl içerisinde elinizde kalır o zamana kadar bu PC ile yukarıda belirttiğiniz oyunları bal gibi oynarsiniz.(yukarıda ağır oyunlardan kastığım cyberpunk,starfield böyle Yeni nesil oyunlar.)

Hocam bu bilgisayar 10 bin liraya alabileceğiniz en iyi PC APU olması kötü değil sadece 2-3 yıl içerisinde elinizde kalır o zamana kadar bu PC ile yukarıda belirttiğiniz oyunları bal gibi oynarsiniz.(yukarıda ağır oyunlardan kastığım Cyberpunk, Starfield böyle yeni nesil oyunlar.)

Bütçeyi çok aşmadan şunu alın dediğiniz bir laptop var mı hocam.

Acer Aspire 3 7.nesil Ryzen 5 7520U-8 GB-256 GB SSD-15.6INC-W11 laptop kullanan var mı? Mevcut fiyatıyla mantıklı geliyor, CS:GO, Football Manager 2023 ve FIFA 23 açıyor oynatıyor diye biliyorum, orta seviye bir laptop ve gündelik işlerimi görür mü?

Aynı laptopun 512 GB olanını aldım. FIFA 23 oyununu cidden kaldırıyor mu? Bu laptop eğer öyleyse hemen indirip kurayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı