İ İsmailakin2302 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #1 Merhaba. Acer Aspire 5 A515-44G modelli laptopumun fanı bozulmuştu. Ben de yeni fan sipariş ettim ve elime ulaştı. Montajını yapmak istiyorum. Hangi adımları izlemeliyim? Teşekkürler.
Merhaba. Acer Aspire 5 A515-44G modelli laptopumun fanı bozulmuştu. Ben de yeni fan sipariş ettim ve elime ulaştı. Montajını yapmak istiyorum. Hangi adımları izlemeliyim? Teşekkürler.
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.578 Makaleler 4 Çözümler 56 21 Ağustos 2024 #2 Arka kapağı aç. Bataryanın soketini çıkar. Hangi fansa onun vidalarını ve soketini sök aynı işlemlerin tersini yaparak geri monte et ve kapağı kapat. Artı 0 Eksi
Arka kapağı aç. Bataryanın soketini çıkar. Hangi fansa onun vidalarını ve soketini sök aynı işlemlerin tersini yaparak geri monte et ve kapağı kapat.
KS KS İ İsmailakin2302 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #3 revivality dedi: Arka kapağı aç. Bataryanın soketini çıkar. Hangi fansa onun vidalarını ve soketini sök aynı işlemlerin tersini yaparak geri monte et ve kapağı kapat. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
revivality dedi: Arka kapağı aç. Bataryanın soketini çıkar. Hangi fansa onun vidalarını ve soketini sök aynı işlemlerin tersini yaparak geri monte et ve kapağı kapat. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.