Acer Aspire 5 - A515-57 modeline uygun RAM önerisi

aliooo

Megapat
Daha fazla  
Hocam benim sorum başlıktaki gibi. Aşağıda linkini bıraktığım laptopa sahibim ve RAM upgradesi yapacağım. 2x4 RAM takılı halde geldi bilgisayar bana. Bu bilgisayara uygun 2x8 GB RAM alacağım fakat hangi RAM'ı alacağımı bilmiyorum. Aşağıya CPU-Z'den ekran görüntülerini ekleyeceğim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Slot1.png

Slot2.png

ACER Aspire 5 Intel Core i5-12450H 8GB 512GB SSD DOS 15.6: Laptop bu.

Kingston Impact 8GB DDR4 3200MHz CL20 Notebook Performans Ram - KF432S20IB/8TR: Bu RAM'ı buldum fakat emin değilim.

Tabii ki atayım hocam
Aynı uygulama üzerinden Memory sekmesinin de resmini atar mısın? Attığım RAM uyumludur ama yine de bir emin olalım.

memory.png

Aynı uygulama üzerinden Memory sekmesinin de resmini atar mısın? Attığım RAM uyumludur ama yine de bir emin olalım.
Tabii ki atayım hocam:

memory.png

Hocam bir de benim attığım RAM'de cl değeri attığınıza göre daha düşük. Bu görünürde bir fark yaratır mı acaba? Eğer yaratırsa attığımı da alabilirim.

Tabii ki atayım hocam:

Eki Görüntüle 2320777

Hocam bir de benim attığım RAM'de CL değeri attığınıza göre daha düşük. Bu görünürde bir fark yaratır mı acaba? Eğer yaratırsa attığımı da alabilirim.

Benim attığımı alın. CL değeri ne kadar yüksekse o kadar iyi. Ayrıca şu anki raminizde CL22 olduğundan uyumsuzluk gibi bir şey yaşamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı