Çözüldü Acer Aspire 5 Laptop'da Wi-Fi düşük hız veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DionysosWine

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-13420H (2.10 GHz)
GeForce RTX 4050
16 GB Ram
1 TB SSD
Merhaba, Türk Telekom 1000 Mbps internet kullanıyorum. Telefonumda ve oyun konsollarında problem yok, yaklaşık 800-1000 Mbps arası hız alıyorum ancak laptopta bu hız 350-400 Mbps arasına düşüyor. Acaba CAT6 veya CAT7 kablo ile bağlantı yapsam hız yükselir mi?

Son düzenleme:
Çözüm
Muhtemelen sizin laptop modeliniz Wi-Fi 5 olduğundan 350-400 mbps arasında geziyor kablosuz bağlantıda. Kablolu Ethernet bağlantısıyla internetten tam verim alırsınız yüksek ihtimalle.
Muhtemelen sizin laptop modeliniz Wi-Fi 5 olduğundan 350-400 mbps arasında geziyor kablosuz bağlantıda. Kablolu Ethernet bağlantısıyla internetten tam verim alırsınız yüksek ihtimalle.

Çözüm
Evet şimdi kontrol ettim bir ethernet kablosuyla 900'ü gördüm. Cat6 uzun bir kablo alıp devam edeceğiz. Cevap için teşekkürler. Konuyu kitleyebiliriz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı