S SenceHangisi Picopat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #11 Lee Yubin dedi: Diğer arkadaşın attığı için yazdım. Siz bilirsiniz, ekran büyük olsun derseniz Acer alın. Evet SSD kapasitesi olarak da daha avantajlı. Genişletmek için tıkla... Daha iyisini bulursam paylaşacağım yine şu an en iyisi bu bakalım fiyatı aşmadan araştırıyorum.
Lee Yubin dedi: Diğer arkadaşın attığı için yazdım. Siz bilirsiniz, ekran büyük olsun derseniz Acer alın. Evet SSD kapasitesi olarak da daha avantajlı. Genişletmek için tıkla... Daha iyisini bulursam paylaşacağım yine şu an en iyisi bu bakalım fiyatı aşmadan araştırıyorum.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.988 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 18 Ağustos 2023 #12 Açıkçası HP Ultrabook sınıfında yer alan üzmeyecek bir cihaz. Gerek ekran, gerek pil, gerek donanım. Fakat bu tercihler çok göreceli. HP alırdım ben herhalde.
Açıkçası HP Ultrabook sınıfında yer alan üzmeyecek bir cihaz. Gerek ekran, gerek pil, gerek donanım. Fakat bu tercihler çok göreceli. HP alırdım ben herhalde.