Acer Aspire 5741g'yi söktüm

Devil May Cry

Hectopat
Katılım
16 Haziran 2013
Mesajlar
37
Anakarta kadar geldim fakat sonrasını videoda çekilmediği için yapamadım. Uğraşmak da istemedim. O halde alıp bir bilgisayarcıya verdim. Adam bana tip tip baktı. Daha önce hiç sökülmüş bilgisayar almamıştık dedi. Bir parçasını bozmadıysan sökerken, çalışır dedi. Şimdi ben bunu sökmekle hiç iyi etmedim biliyorum bir dahada asla böyle bir işe kalkışmam.

Eğer adam laptopu bozsa sen sökerken yapmışsın bunu dese adam haklı çıkar....


Bir de bu cihaza Kingston Hyper x ssd aldım 120 gb'lik. Diğer hdd'yi söktüm ve harici hdd kutusu alıp ona taktım. Şimdi işletim sistemim recovery hepsi hdd'de. Nasıl ssd'ye aktaracağım en azından recoveryi?

Benim laptop sanırım sata 2. Bu ssd 550 mb yazma 500 küsür okuma sağlıyor. Tam yararlanmayacağım iyi mi yapmıştım almakla kötü mü? Durum böyle yorumlarınızı bekliyorum. SSD'ye bilgisayarcıya mı vereyim taksın yoksa kendim mi takayım? SSD'yi takar takmaz kullanabilir miyim? Ayarlamaları var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı