Acer Aspire 7 A715-51G kullanıcılarının yaşadığı sorunlar

Benimkinden de geliyor fakat çok az kulagımı dayayınca anca duyuyorum rahatsiz edecek kadarsa bence sıkıntı var.

Benimkinden de geliyor fakat çok az kulagımı dayayınca anca duyuyorum rahatsiz edecek kadarsa bence sıkıntı var.
Bende de çok az da bir kişi hiçbir şey bağlı değilken sesin gelmesi normal olmayabilir demişti şu an hiçbir şey bağlı değilken geliyor yani???

Normal bir durum o zaman. Hoparlörde son ses YouTube'da bir şey açıkken seste patlama veya öksürük gibi bir durum yaşadın mı?

Hoparlörde yaşamadım herhangi sorun fakat kulaklık takınca çıtırtı gibi bir ses geliyordu arada.

Hoparlörde yaşamadım herhangi sorun fakat kulaklık takınca çıtırtı gibi bir ses geliyordu arada.
Aynen ben de hoparlörde yaşadım bu durumu. Şu an Realtek sürücülerini kurmadım henüz deniyorum bu şekilde.

Oluyor hocam kronik bir sorun bu.
Hocam sizde ssd kaç saat kullanılmıştı baktınız mı ürünü teslim aldığınız zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…