Wolwor Kilopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 408 6 Ocak 2023 #31 Benimkinden de geliyor fakat çok az kulagımı dayayınca anca duyuyorum rahatsiz edecek kadarsa bence sıkıntı var.
Benimkinden de geliyor fakat çok az kulagımı dayayınca anca duyuyorum rahatsiz edecek kadarsa bence sıkıntı var.
coldplay Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 437 Çözümler 1 6 Ocak 2023 #32 Wolwor dedi: Benimkinden de geliyor fakat çok az kulagımı dayayınca anca duyuyorum rahatsiz edecek kadarsa bence sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Bende de çok az da bir kişi hiçbir şey bağlı değilken sesin gelmesi normal olmayabilir demişti şu an hiçbir şey bağlı değilken geliyor yani???
Wolwor dedi: Benimkinden de geliyor fakat çok az kulagımı dayayınca anca duyuyorum rahatsiz edecek kadarsa bence sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Bende de çok az da bir kişi hiçbir şey bağlı değilken sesin gelmesi normal olmayabilir demişti şu an hiçbir şey bağlı değilken geliyor yani???
Wolwor Kilopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 408 6 Ocak 2023 #33 coldplay dedi: Bende de çok az da bir kişi hiçbir şey bağlı değilken sesin gelmesi normal olmayabilir demişti şu an hiçbir şey bağlı değilken geliyor yani? Genişletmek için tıkla... Yok şu an denedim şarj cihazi dahi takili degil geliyor hala.
coldplay dedi: Bende de çok az da bir kişi hiçbir şey bağlı değilken sesin gelmesi normal olmayabilir demişti şu an hiçbir şey bağlı değilken geliyor yani? Genişletmek için tıkla... Yok şu an denedim şarj cihazi dahi takili degil geliyor hala.
coldplay Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 437 Çözümler 1 6 Ocak 2023 #34 Wolwor dedi: Yok şu an denedim şarj cihazi dahi takili degil geliyor hala. Genişletmek için tıkla... Normal bir durum o zaman. Hoparlörde son ses youtubeda bir şey açıkken seste patlama veya öksürük gibi bir durum yaşadın mı?
Wolwor dedi: Yok şu an denedim şarj cihazi dahi takili degil geliyor hala. Genişletmek için tıkla... Normal bir durum o zaman. Hoparlörde son ses youtubeda bir şey açıkken seste patlama veya öksürük gibi bir durum yaşadın mı?
Wolwor Kilopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 408 6 Ocak 2023 #35 coldplay dedi: Normal bir durum o zaman. Hoparlörde son ses YouTube'da bir şey açıkken seste patlama veya öksürük gibi bir durum yaşadın mı? Genişletmek için tıkla... Hoparlörde yaşamadım herhangi sorun fakat kulaklık takınca çıtırtı gibi bir ses geliyordu arada.
coldplay dedi: Normal bir durum o zaman. Hoparlörde son ses YouTube'da bir şey açıkken seste patlama veya öksürük gibi bir durum yaşadın mı? Genişletmek için tıkla... Hoparlörde yaşamadım herhangi sorun fakat kulaklık takınca çıtırtı gibi bir ses geliyordu arada.
turantt Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 60 6 Ocak 2023 #36 coldplay dedi: Normal bir durum o zaman. Hoparlörde son ses YouTube'da bir şey açıkken seste patlama veya öksürük gibi bir durum yaşadın mı? Genişletmek için tıkla... Oluyor hocam kronik bir sorun bu.
coldplay dedi: Normal bir durum o zaman. Hoparlörde son ses YouTube'da bir şey açıkken seste patlama veya öksürük gibi bir durum yaşadın mı? Genişletmek için tıkla... Oluyor hocam kronik bir sorun bu.
coldplay Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 437 Çözümler 1 6 Ocak 2023 #37 Wolwor dedi: Hoparlörde yaşamadım herhangi sorun fakat kulaklık takınca çıtırtı gibi bir ses geliyordu arada. Genişletmek için tıkla... Aynen ben de hoparlörde yaşadım bu durumu. Şu an Realtek sürücülerini kurmadım henüz deniyorum bu şekilde. turantt dedi: Oluyor hocam kronik bir sorun bu. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde ssd kaç saat kullanılmıştı baktınız mı ürünü teslim aldığınız zaman?
Wolwor dedi: Hoparlörde yaşamadım herhangi sorun fakat kulaklık takınca çıtırtı gibi bir ses geliyordu arada. Genişletmek için tıkla... Aynen ben de hoparlörde yaşadım bu durumu. Şu an Realtek sürücülerini kurmadım henüz deniyorum bu şekilde. turantt dedi: Oluyor hocam kronik bir sorun bu. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde ssd kaç saat kullanılmıştı baktınız mı ürünü teslim aldığınız zaman?
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.817 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #38 Chicony kullanıyorum batarya, cızırtı sesinin açıklamasını daha önce yapmıştık.
coldplay Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 437 Çözümler 1 6 Ocak 2023 #39 Intervice dedi: Chicony kullanıyorum batarya, cızırtı sesinin açıklamasını daha önce yapmıştık. Genişletmek için tıkla... SSD kullanımı sizin kaç saatti?
Intervice dedi: Chicony kullanıyorum batarya, cızırtı sesinin açıklamasını daha önce yapmıştık. Genişletmek için tıkla... SSD kullanımı sizin kaç saatti?
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.817 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #40 coldplay dedi: SSD kullanımı sizin kaç saatti? Genişletmek için tıkla... Kontrol etmedim