Bende de çok az da bir kişi hiçbir şey bağlı değilken sesin gelmesi normal olmayabilir demişti şu an hiçbir şey bağlı değilken geliyor yani???Benimkinden de geliyor fakat çok az kulagımı dayayınca anca duyuyorum rahatsiz edecek kadarsa bence sıkıntı var.
Bende de çok az da bir kişi hiçbir şey bağlı değilken sesin gelmesi normal olmayabilir demişti şu an hiçbir şey bağlı değilken geliyor yani?
Normal bir durum o zaman. Hoparlörde son ses youtubeda bir şey açıkken seste patlama veya öksürük gibi bir durum yaşadın mı?Yok şu an denedim şarj cihazi dahi takili degil geliyor hala.
Normal bir durum o zaman. Hoparlörde son ses YouTube'da bir şey açıkken seste patlama veya öksürük gibi bir durum yaşadın mı?
Normal bir durum o zaman. Hoparlörde son ses YouTube'da bir şey açıkken seste patlama veya öksürük gibi bir durum yaşadın mı?
Aynen ben de hoparlörde yaşadım bu durumu. Şu an Realtek sürücülerini kurmadım henüz deniyorum bu şekilde.Hoparlörde yaşamadım herhangi sorun fakat kulaklık takınca çıtırtı gibi bir ses geliyordu arada.
Hocam sizde ssd kaç saat kullanılmıştı baktınız mı ürünü teslim aldığınız zaman?Oluyor hocam kronik bir sorun bu.
SSD kullanımı sizin kaç saatti?Chicony kullanıyorum batarya, cızırtı sesinin açıklamasını daha önce yapmıştık.
Kontrol etmedimSSD kullanımı sizin kaç saatti?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.