Acer Aspire 7 A715 51G laptopta oyunlar düşük FPS veriyor

Benim PC imzadaki hocam bana 3050 sistemin 80 60 FPS vermesi saçma geldi :D
Bana da saçma geliyor teknik servisle görüşeceğim ama hiç umutlu değilim

Aynı cihazı bende kullanıyorum en yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde ETS 2 oynuyorum. NVIDIA kontrol panelinden en iyi performansa çek ayarını bir de oyunu açtığında aşağıdaki ekranda oyunun görünmüyorsa CPU grafiğini kullanıyordur.
Eki Görüntüle 1616717

Hocam LoL Valorant GTA 5 gibi oyunlarda kaç FPS alıyorsun. Bende de aynı cihaz var ama GTA 5 de high da ve Low'da aynı FPS veriyor anlamadım. Genel olarak FPS düşük RTX 3050 ekran kartına göre. Ne yapacağım
 
Son düzenleme:
Merhaba sisteminizde 8 GB RAM var sanırsam çift kanal yaparsanız fpssiniz çok yükselir aynı zamanda drop vs. yaşamazsınız bunun yanı sıra pcnizi Turbo moda alır mısınız güç simgesini tıklayın en yüksek performansa çekin ekran kartı driver güncellemeside yapın.

Bugün elime ulaştı ve kurulum yaptım. Denemek için ETS 2 demo indirdim. 30 FPS alıyorum. Laptop model: Acer Aspire 7 A715 51g.
Bende 43g var 16 gb ram li ets2 de herşey en yüksekte min 55 fps alıyorum 16 gb a yükselt bence
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı