Acer Aspire 7 A715-51G vs HP Victus Gaming 15

Hp victus al çok sessiz yeni versiyonları. Ayrıca monsterden uzak dur 20.3 var boşta ses çıkartıyor başıma ağrılar girdi.

Victus kullanıyorum oyuna girmediğim ve ağır bir iş yapmadığım sürece fan açılmıyor. Oyun performansı ve tasarımı gayet güzel
Hocam benimde aslında kafama çok yatıyor victus tasarım olarak vb. Ekran çok sallanıyor diyorlar nasıl durum acaba? Isıtma durumu yeterlimi birde acaba? Önceden hp pavilon kullanmış biri olarak ısınma sorunu çok çektirdi beni.

Bahsettiğin programlar bu bilgisayarı yormaz, yormadığı için fanda devreye girmez. 1.5 haftadır kullanıyorum 512Gb SSD şu an gayet işimi görüyor. Uzun süre oyun oynadıktan sonra bilgisayarı kapattığım halde fanlar dönmeye devam ediyordu, teknik servisle görüştüğümde kronik bir sorun olmadığını bununla ilgili başka bir kullanıcı şikayette bulunmadığını beyan etti. Bataryası sökülebilir olmadığı için bir iki sefer iğne ile modem resetler gibi bataryanın elektriğini keserek durdurdum belki de yanlış yaptım ama şu an uzun kullanımda bir sorun yaratmıyor. Tek beğenmediğim tarafı alttaki fotoğrafta gördüğün ızgaradan sıcak havayı IPS ekrana doğru üflüyor.

Yani uzun lafın kısacası teknolojik aletler şans işi sonuçta üretilmiş ürün bunlar bendeki sağlamdır sendeki sorunlu çıkabilir.
acer-aspire-7-33.jpg
Hocam cızırtı sesi falan geliyormuş çoğu kişide sizde o tarz problemler var mı acaba?

Hp victus al çok sessiz yeni versiyonları. Ayrıca monsterden uzak dur 20.3 var boşta ses çıkartıyor başıma ağrılar girdi.
Hocam sizce bir eksisi varmı victusun acaba? Bir de sanırsam bu modelde 2 usb girişi var galiba

Hocam benimde aslında kafama çok yatıyor victus tasarım olarak vb. Ekran çok sallanıyor diyorlar nasıl durum acaba? Isıtma durumu yeterlimi birde acaba? Önceden hp pavilon kullanmış biri olarak ısınma sorunu çok çektirdi beni.
Abartıldığı kadar sallanmıyor. Hareketli zemine koyarsanız diğer laptoplara göre biraz daha fazla sallanıyor. Isınmadan şuan memnunum. Tam performans modunda işlemci 75 i geçmiyor.

Abartıldığı kadar sallanmıyor. Hareketli zemine koyarsanız diğer laptoplara göre biraz daha fazla sallanıyor. Isınmadan şuan memnunum. Tam performans modunda işlemci 75 i geçmiyor.
Peki günlük kullanımda fan durumu tam olarak nasıl hocam? Genelde bolca chrome sekmesi ve kod editörü açık oluyor sadece arada bir photoshop ile işim oluyor. Sessiz mod tarzı bir şey varmı acerlerdeki gibi? Birde klavye türkçe değil mi? Amazonda resimlerde vb. ingilizce klavye

Peki günlük kullanımda fan durumu tam olarak nasıl hocam? Genelde bolca Chrome sekmesi ve kod editörü açık oluyor sadece arada bir Photoshop ile işim oluyor. Sessiz mod tarzı bir şey var mı Acer'lerdeki gibi? Bir de klavye Türkçe değil mi? Amazon'da resimlerde vb. İngilizce klavye.

Sessiz mod var ama fanı tamamen durdurmuyor sadece minimum düzeyde çalıştırıyor fan çalıştığı zaman.
Bolca Chrome sekmesi açıldığı zaman fan açılıyor bir müddet sonra kapanıyor. Klavye'de Türkçe.

Sessiz mod var ama fanı tamamen durdurmuyor sadece minimum düzeyde çalıştırıyor fan çalıştığı zaman.
Bolca Chrome sekmesi açıldığı zaman fan açılıyor bir müddet sonra kapanıyor. Klavye'de Türkçe.
Peki çok gürültülü bir şekilde mi açılıyor hocam? yoksa standart laptop fan sesleri gibi mi acaba

Hocam cızırtı sesi falan geliyormuş çoğu kişide sizde o tarz problemler var mı acaba?
Evet cızırtı sesi mevcut ama araştırdığımda cihazın üzerine bağladınız (Mouse, Kulaklık vb.) cihazlar bir miktar elektrik çektiği için gelen elektro sesleri olarak yorumlamışlar, cihaza hiç bir zararı olmadığı söyleniyor. Cihaza kulağını yasladığın zaman o sesi duyuyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı