E Emir34 Kilopat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #1 Selam arkadaşlar, gece oyun yüklendiği için laptopu açık bıraktım. Sabah kalktığımda sarjdan dolayı kapanmıştı. Sarja takip açtım ama bu hatayi veriyor. Çözümü nedir? Yardımcı olabilir misiniz? Dosya Ekleri 17027995685059139449501641241705.jpg 126,1 KB · Görüntüleme: 42 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2023
Selam arkadaşlar, gece oyun yüklendiği için laptopu açık bıraktım. Sabah kalktığımda sarjdan dolayı kapanmıştı. Sarja takip açtım ama bu hatayi veriyor. Çözümü nedir? Yardımcı olabilir misiniz?
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 17 Aralık 2023 #2 BIOS üzerinden Intel VMD ayarını kapatıp tekrar açmaya çalış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
BIOS üzerinden Intel VMD ayarını kapatıp tekrar açmaya çalış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E Enes tkl Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 373 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #3 181951 dedi: BIOS üzerinden Intel VMD ayarını kapatıp tekrar açmaya çalış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bendede aynı sorun var fakat o ayarı bulamıyorum biosta. Videoda anlatmış hocam kusura bakmayın , sorunum çözüldü şuan. Artı 0 Eksi
181951 dedi: BIOS üzerinden Intel VMD ayarını kapatıp tekrar açmaya çalış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bendede aynı sorun var fakat o ayarı bulamıyorum biosta. Videoda anlatmış hocam kusura bakmayın , sorunum çözüldü şuan.