Merhaba arkadaşlar. Dizüstü PC toplamayı düşündüğüm için laptopumu satmayı düşünüyorum. Marka/model linkini aşağı bırakacağım. Laptopu 14 ay önce aldım. Aldıktan 1 ay sonra çay döküldü üzerine hemen kapattım fişten çektim 2 gün kuruttum ancak sorun olmasın diye güvendiğim bir bilgisayarcıya götürdüm sadece USB olan yere biraz gelmiş temizlendi hiç sorun olmadı ve o şekil 14 aydır sorunsuz kullanıyorum.
Sormak istediğim ben bu ürünü hangi fiyat aralığında satışa koymalıyım? Ne kendimi üzmek ne de alacak kişiye haksızlık etmek istemiyorum. Gayet tabii ki alacak kişinin avantajına yakın fiyat aralığı olacaktır tavsiyelerde ama kimseye hakkım geçmesin diye buradaki tavsiyelere göre fiyat belirlemek istiyorum. İyi günler.
Acer aspire 7
edit: vazgeçildi.
Sormak istediğim ben bu ürünü hangi fiyat aralığında satışa koymalıyım? Ne kendimi üzmek ne de alacak kişiye haksızlık etmek istemiyorum. Gayet tabii ki alacak kişinin avantajına yakın fiyat aralığı olacaktır tavsiyelerde ama kimseye hakkım geçmesin diye buradaki tavsiyelere göre fiyat belirlemek istiyorum. İyi günler.
Acer aspire 7
edit: vazgeçildi.
Son düzenleme: