EFI Shell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Çankaya/Ankara 14 Ekim 2023 #21 Kernel Pult dedi: Hocam şimdi Rufus ile tekrar yazdırdım USB'yi ne yapacağım şimdi bilgisahara bağlayıp boot etmeli miyim? Şu anda adımları uyguluyorum tekrardan çözülürse yazacağım. Genişletmek için tıkla... Hayır, o en son aşama. Sürücüler eksik olduğu için bir şey değişmeyecek. Önce sürücü entegre edilmeli NTLITE ile.
Kernel Pult dedi: Hocam şimdi Rufus ile tekrar yazdırdım USB'yi ne yapacağım şimdi bilgisahara bağlayıp boot etmeli miyim? Şu anda adımları uyguluyorum tekrardan çözülürse yazacağım. Genişletmek için tıkla... Hayır, o en son aşama. Sürücüler eksik olduğu için bir şey değişmeyecek. Önce sürücü entegre edilmeli NTLITE ile.
TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 650 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #22 yigitgok80 dedi: Elbette. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de USB'siz kurulumda aldığım hatayı da SS olarak atacağım belki onunla bir alakası vardır. EFI Shell dedi: Hayır, o en son aşama. Sürücüler eksik olduğu için bir şey değişmeyecek. Önce sürücü entegre edilmeli NTLite ile. Genişletmek için tıkla... NTLite ile nasıl sürücü ekleyecegim bilmiyorum.
yigitgok80 dedi: Elbette. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de USB'siz kurulumda aldığım hatayı da SS olarak atacağım belki onunla bir alakası vardır. EFI Shell dedi: Hayır, o en son aşama. Sürücüler eksik olduğu için bir şey değişmeyecek. Önce sürücü entegre edilmeli NTLite ile. Genişletmek için tıkla... NTLite ile nasıl sürücü ekleyecegim bilmiyorum.
EFI Shell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Çankaya/Ankara 14 Ekim 2023 #23 Kernel Pult dedi: Hocam bir de USB'siz kurulumda aldığım hatayı da SS olarak atacağım belki onunla bir alakası vardır. NTLite ile nasıl sürücü ekleyecegim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... YouTube'da bir sürü video var.
Kernel Pult dedi: Hocam bir de USB'siz kurulumda aldığım hatayı da SS olarak atacağım belki onunla bir alakası vardır. NTLite ile nasıl sürücü ekleyecegim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... YouTube'da bir sürü video var.
TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 650 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #24 EFI Shell dedi: YouTube'da bir sürü video var. Genişletmek için tıkla... Bir de hocam bende halihazırda yüklü bulunan bu siteden indirdigim Ultimate 64 Bit var onun üzerinde yapsam bir şey degisirmi.
EFI Shell dedi: YouTube'da bir sürü video var. Genişletmek için tıkla... Bir de hocam bende halihazırda yüklü bulunan bu siteden indirdigim Ultimate 64 Bit var onun üzerinde yapsam bir şey degisirmi.
EFI Shell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Çankaya/Ankara 14 Ekim 2023 #25 Kernel Pult dedi: Bir de hocam bende halihazırda yüklü bulunan bu siteden indirdigim Ultimate 64 Bit var onun üzerinde yapsam bir şey degisirmi. Genişletmek için tıkla... O ISO'nun içeriğini bilemiyorum ama stock ise asla değişen bir şey olmayacak.
Kernel Pult dedi: Bir de hocam bende halihazırda yüklü bulunan bu siteden indirdigim Ultimate 64 Bit var onun üzerinde yapsam bir şey degisirmi. Genişletmek için tıkla... O ISO'nun içeriğini bilemiyorum ama stock ise asla değişen bir şey olmayacak.
TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 650 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #26 EFI Shell dedi: O ISO'nun içeriğini bilemiyorum ama stock ise asla değişen bir şey olmayacak. Genişletmek için tıkla... Hocam hatayı o ISO'dan alıyorum ben bir dediklerinizi yapıp geleyim. EFI Shell dedi: O ISO'nun içeriğini bilemiyorum ama stock ise asla değişen bir şey olmayacak. Genişletmek için tıkla... Hocam ben en iyisi burada verdiginiz ISO'yu indireyim. yigitgok80 dedi: Win7_Ult_Perf_AIO_Final_27.07.2022.zip This file has been shared with you on pixeldrain pixeldrain.com UEFI destekleyen ISO dosyası bunu USB'ye yazdırın ve öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... ISO 32 Bit mi? Dosya Ekleri IMG_20231014_182905.jpg 221,7 KB · Görüntüleme: 39 Son düzenleme: 14 Ekim 2023
EFI Shell dedi: O ISO'nun içeriğini bilemiyorum ama stock ise asla değişen bir şey olmayacak. Genişletmek için tıkla... Hocam hatayı o ISO'dan alıyorum ben bir dediklerinizi yapıp geleyim. EFI Shell dedi: O ISO'nun içeriğini bilemiyorum ama stock ise asla değişen bir şey olmayacak. Genişletmek için tıkla... Hocam ben en iyisi burada verdiginiz ISO'yu indireyim. yigitgok80 dedi: Win7_Ult_Perf_AIO_Final_27.07.2022.zip This file has been shared with you on pixeldrain pixeldrain.com UEFI destekleyen ISO dosyası bunu USB'ye yazdırın ve öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... ISO 32 Bit mi?
yigitgok80 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #27 Kernel Pult dedi: Hocam hatayı o ISO'dan alıyorum ben bir dediklerinizi yapıp geleyim. Hocam ben en iyisi burada verdiginiz ISO'yu indireyim. ISO 32 Bit mi? Genişletmek için tıkla... 64 Bit.
Kernel Pult dedi: Hocam hatayı o ISO'dan alıyorum ben bir dediklerinizi yapıp geleyim. Hocam ben en iyisi burada verdiginiz ISO'yu indireyim. ISO 32 Bit mi? Genişletmek için tıkla... 64 Bit.
TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 650 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #28 yigitgok80 dedi: 64 Bit. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam indiriyorum şu an.
yigitgok80 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #29 Kernel Pult dedi: Tamam hocam indiriyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sonuçları bekliyorum.
Kernel Pult dedi: Tamam hocam indiriyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sonuçları bekliyorum.
TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 650 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #30 yigitgok80 dedi: Tamamdır sonuçları bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ISO hala inmedi normal mi internet en az 1MB hız veriyor saniyede. yigitgok80 dedi: Tamamdır sonuçları bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam ISO indirildi galiba fullindir cafe tarafından editlenmiş bir de Windows ISO'yu açmıyor hata veriyor. EFI Shell dedi: O ISO'nun içeriğini bilemiyorum ama stock ise asla değişen bir şey olmayacak. Genişletmek için tıkla... Hocam o garip ISO'nun içi böyle ISO editlenmismi. EFI Shell dedi: O ISO'nun içeriğini bilemiyorum ama stock ise asla değişen bir şey olmayacak. Genişletmek için tıkla... Hocam o garip ISO'nun içi böyle ISO editlenmismi. Kernel Pult dedi: Hocam ISO hala inmedi normal mi internet en az 1MB hız veriyor saniyede. Merhaba hocam ISO indirildi galiba fullindir cafe tarafından editlenmiş bir de Windows ISO'yu açmıyor hata veriyor. Hocam o garip ISO'nun içi böyle ISO editlenmismi. Hocam o garip ISO'nun içi böyle ISO editlenmismi. Genişletmek için tıkla... Kernel Pult dedi: Hocam ISO hala inmedi normal mi internet en az 1MB hız veriyor saniyede. Merhaba hocam ISO indirildi galiba fullindir cafe tarafından editlenmiş bir de Windows ISO'yu açmıyor hata veriyor. Hocam o garip ISO'nun içi böyle ISO editlenmismi. Hocam o garip ISO'nun içi böyle ISO editlenmismi. Genişletmek için tıkla... Hocam resim atılmıyor tweaks falan var sources girdim setup X86 ve X64 var baska pek bir şey yok. Son düzenleme: 14 Ekim 2023
yigitgok80 dedi: Tamamdır sonuçları bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ISO hala inmedi normal mi internet en az 1MB hız veriyor saniyede. yigitgok80 dedi: Tamamdır sonuçları bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam ISO indirildi galiba fullindir cafe tarafından editlenmiş bir de Windows ISO'yu açmıyor hata veriyor. EFI Shell dedi: O ISO'nun içeriğini bilemiyorum ama stock ise asla değişen bir şey olmayacak. Genişletmek için tıkla... Hocam o garip ISO'nun içi böyle ISO editlenmismi. EFI Shell dedi: O ISO'nun içeriğini bilemiyorum ama stock ise asla değişen bir şey olmayacak. Genişletmek için tıkla... Hocam o garip ISO'nun içi böyle ISO editlenmismi. Kernel Pult dedi: Hocam ISO hala inmedi normal mi internet en az 1MB hız veriyor saniyede. Merhaba hocam ISO indirildi galiba fullindir cafe tarafından editlenmiş bir de Windows ISO'yu açmıyor hata veriyor. Hocam o garip ISO'nun içi böyle ISO editlenmismi. Hocam o garip ISO'nun içi böyle ISO editlenmismi. Genişletmek için tıkla... Kernel Pult dedi: Hocam ISO hala inmedi normal mi internet en az 1MB hız veriyor saniyede. Merhaba hocam ISO indirildi galiba fullindir cafe tarafından editlenmiş bir de Windows ISO'yu açmıyor hata veriyor. Hocam o garip ISO'nun içi böyle ISO editlenmismi. Hocam o garip ISO'nun içi böyle ISO editlenmismi. Genişletmek için tıkla... Hocam resim atılmıyor tweaks falan var sources girdim setup X86 ve X64 var baska pek bir şey yok.