O omerfaruk368 Kilopat Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2020 #1 Oynayacağım oyunlar CS:GO ve ETS 2, tek isteğim de bunları akıcı oynamak. Grafikten aman aman beklentim yok. Normal ayarlarda akıcı oynatsın yeter. Sizce beklentilerimi karşılar mı?
Oynayacağım oyunlar CS:GO ve ETS 2, tek isteğim de bunları akıcı oynamak. Grafikten aman aman beklentim yok. Normal ayarlarda akıcı oynatsın yeter. Sizce beklentilerimi karşılar mı?
hawkeyes Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 1.293 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2020 #2 Karşılar. En az 4+4 GB RAM olması şartıyla. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2020
çalışkan genç Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 570 7 Ocak 2020 #3 Laptop oldukça hızlı, tavsiye ederim. Bir haftadır kullanıyorum. 720P orta ayarlarda rahat oynarsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Laptop oldukça hızlı, tavsiye ederim. Bir haftadır kullanıyorum. 720P orta ayarlarda rahat oynarsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et