Acer Aspire A315-42G-R4EN Nasıldır?

Alınır mı?

• Başka bir model alabilirsin (Lütfen modeli belirtin)

Oy: 0 0,0%
  • Hayır

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    3
  • Anket kapandı .
Ben de öyle biliyorum diğer laptopda hdd bozulmuştu gittim sandisk ssd aldım hdd yerine taktım.

Game Debate sitesinden baktım kağıt üstünde benim oynayacağım oyunlarda iyi ama kullanıcı tecrübeleri daha kesin.

Bilen birisini koymuyorlar ki. :)

Eklediğim resim o cihaza ait ssd takabileceğimiz bir yer var. Resmi yabancı bir siteden buldum da harici ekran kartı nerede?

Çoğu laptopta ekran kartı anakarta lehimlenir. Bu yüzden harici ekran kartını bu şekilde doğrudan göremezsin.

Öncelikle ekran kartının var olduğunu söyleyebilirim, kaldı ki INTEL HD ve UHD serisine göre VEGA 8 yani dahili ekran kartı kat ve kat daha iyi.
Vega 8 ile harici ekran kartına gerek duymadan birçok oyunda kullanabilirsin.

Orta seviye oyunlardan kastın PUBG, CS:GO, THE WITCHER 3 gibi oyunlar ise 720P orta ayarlarda yada düşük ayarlarda oynayabilirsin, GTA 5 i saymıyorum bile, onu 720P orta ayarlarda akıcı şekilde oynarsın.

Buraya CTRL + F yapıp 540 yazarsan çıkar.

Unity de rahat kullanırsın, ama kaç yıl gider orası muamma, tahminimce sorunsuz 3 sene rahat götürür.
Ama bu laptopu alman taraftarıyım.

Bu arada, ben bu laptopu 2 hafta önce aldım, hiçbir sorun yok.
Ben Kırmızılısını alıp Ram takviyesi yapacağım da Coil whine,Hoperlör vb. gibi sorunları varmıdır?
Teknorya kullanıcı tek satıcı.Sadece onda olması beni tedirgin etti açıkcası.Sence Almalımıyım?
Ben de öyle biliyorum diğer laptopda HDD bozulmuştu gittim SanDisk SSD aldım HDD yerine taktım.

Game Debate sitesinden baktım kağıt üstünde benim oynayacağım oyunlarda iyi ama kullanıcı tecrübeleri daha kesin.

Bilen birisini koymuyorlar ki. :)

Eklediğim resim o cihaza ait SSD takabileceğimiz bir yer var. Resmi yabancı bir siteden buldum da harici ekran kartı nerede?

RAM özellikleri nedir acaba?
Bunu düşünüyorum da ek 8 Daha alıcağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı