O omerfaruk368 Kilopat Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2020 #1 Arada CS-GO, ETS 2 oynayıp genellikle internette dolaşmak için laptop arıyorum sizce bu fiyat bandında hangisi daha mantıklı? Acer Aspire A315 Lenovo Ideapad S145-15API Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2020
Arada CS-GO, ETS 2 oynayıp genellikle internette dolaşmak için laptop arıyorum sizce bu fiyat bandında hangisi daha mantıklı? Acer Aspire A315 Lenovo Ideapad S145-15API
Çözüm Motionless IN White 16 Ocak 2020 Acer daha mantıklı. Harici bir ekran kartı var. Bu size daha fazla performans ve oyun deneyimi sunacaktır.
Acer daha mantıklı. Harici bir ekran kartı var. Bu size daha fazla performans ve oyun deneyimi sunacaktır.
Brkakrcy Kilopat Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2020 #2 Lenovo daha iyidir. Artı 0 Eksi
KS KS O omerfaruk368 Kilopat Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2020 #3 Brkakrcy dedi: Lenovo daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Neye dayanarak karar verdiniz buna ? Artı 0 Eksi
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 16 Ocak 2020 #4 Acer daha mantıklı. Harici bir ekran kartı var. Bu size daha fazla performans ve oyun deneyimi sunacaktır. Artı 0 Eksi Çözüm
Acer daha mantıklı. Harici bir ekran kartı var. Bu size daha fazla performans ve oyun deneyimi sunacaktır.
Brkakrcy Kilopat Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2020 #5 omerfaruk368 dedi: Neye dayanarak karar verdiniz buna ? Genişletmek için tıkla... işlemci yüksekliğine bakmıştım. Bir üst nesil olması sizi rahatlatır diye düşünmüştüm. Artı 0 Eksi
omerfaruk368 dedi: Neye dayanarak karar verdiniz buna ? Genişletmek için tıkla... işlemci yüksekliğine bakmıştım. Bir üst nesil olması sizi rahatlatır diye düşünmüştüm.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 16 Ocak 2020 #6 Brkakrcy dedi: işlemci yüksekliğine bakmıştım. Bir üst nesil olması sizi rahatlatır diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Bir üst nesil değil. Bir üst model. Artı 0 Eksi
Brkakrcy dedi: işlemci yüksekliğine bakmıştım. Bir üst nesil olması sizi rahatlatır diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Bir üst nesil değil. Bir üst model.