Çözüldü Acer Aspire A715-42g RAM yükseltmesi yapmak garantiden çıkarır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BigCheffy

Hectopat
Daha fazla  
İnternette kısa bir araştırma yaptıktan sonra laptopuma uyumlu ikinci bir RAM satın aldım. Çift kanal yapınca aşırı bir performans artışı oluyormuş. Ancak aldıktan sonra internette gezinirken gördüğüm pek çok forumda RAM yükseltme işleminin cihazı garanti kapsamı dışına çıkaracağını okudum.

Soru başlıktaki gibi. Arka kapağı açarsam garantiden çıkar mı? Siparişi iptal etmeli miyim?

Çözüm
Acer modeller için eskiden garantiden çıkma durumu vardı fakat artık yok, hasar vermediğiniz sürece RAM ve depolama yükseltmesi yapabilirsiniz.
Acer modeller için eskiden garantiden çıkma durumu vardı fakat artık yok, hasar vermediğiniz sürece RAM ve depolama yükseltmesi yapabilirsiniz.

Çözüm
Hocam müşteri hizmetlerine sordunuz mu?

Çünkü her bilgisayar markası garantisini bozmayabiliyor ama genel olarak garanti bozulur eğer kendiniz açarsanız.

Mail gönderdim ama henüz bir cevap gelmedi. Ben de RAM'i zaten almış bulunduğum için hızlı cevap almak adına sosyale sormaya karar verdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı