Daigo Tsuwabuki
Hectopat
minidump - Google Drive
drive.google.com
Bunlar minidump dosyalarım bilgisayar daha yeni sayılır 3 ay bile olmadı alalı.
drive.google.com
İndirdiğin sürücü ile alakalı olduğunu sanmıyorum. WHQL sürücü indirdin çünkü. WHQL sürücünün ne olduğuna bırakacağım konudan bakabilirsin. Reset attın mı kurduktan sonra?
Çözüldü: WHQL sürücü nedir?
Merhaba arkadaşlar. 5 Haziran tarihinde ben bir sürücü indirmiştim ve o zaman Windows 8.1 kullanıyordum. Sürücüyü yükledikten sonra PC çökmeye başlamıştı. Sonra Windows 10 falan. Şimdi tekrar Windows 8.1 kurdum ve NVIDIA'nın sitesinden WHQL sürücü indirdim. WHQL nedir? Bir önceki hata ile...www.technopat.net
Temiz kurulum fayda sağlayabilir ama zahmetli çünkü yine aynı işi yapacaksın. Format attım düzeldi bir şey olmaz her zaman. Dediğim sürücüleri güncelle ve mavi ekran konusunda bir süre kontrol et bilgisayarı.
Eğer ekran kartın için kullandığın bir özel ayar varsa kontrol et, sürücü güncellemesi sonrası sıfırlanmış olabilir.Kontrol edeceğim eğer olmazsa size buradan tekrar ulaşmaya çalışırım. İyi günler.
Bir de evet reset attım. Önce safe mode da DDU ile temizleyip reset attım, sonra normal modda sürücüyü kurup bir kez daha reset attım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.