Çözüldü Acer Aspire A715-75g F tuşları Fn basılıymış gibi işliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

melikcan55

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600X
RX 6600XT
MSI B450M PRO
Klavyede Fn tuşuna basmadan F tuşlarını (F1, F2, F3 gibi) kullanınca Fn'ye basılı tutuyormuş gibi davranıyor. Örnek vermek gerekirse, sayfayı yenileyeceğim ve F5 tuşuna basacağım ama bunun için Fn tuşuna basmak zorundayım. Bu durumu nasıl düzeltirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Klavyede Fn tuşuna basmadan F tuşlarını (F1, F2, F3 gibi) kullanınca Fn'ye basılı tutuyormuş gibi davranıyor. Örnek vermek gerekirse, sayfayı yenileyeceğim ve F5 tuşuna basacağım ama bunun için Fn tuşuna basmak zorundayım. Bu durumu nasıl düzeltirim?
"Action Keys Mode" gibi bir ayar vardı BIOS'ta.
BIOS'ta ayarı olabilir ya da bazı markalar FN Lock koyuyor klavyede örneğin Lenovo.

"Action Keys Mode" gibi bir ayar vardı BIOS'ta.

Çözüm
BIOS'a hangi tuş ile girdiniz ben BIOS'a bir türlü giremiyorum BIOS'u açmak içinde FN tuşuna basmak gerekiyor mu? Bende FN'yi kapatmak istiyorum.

BIOS'a hangi tuş ile girdiniz ben BIOS'a bir türlü giremiyorum BIOS'u açmak içinde FN tuşuna basmak gerekiyor mu? Bende FN'yi kapatmak istiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı