Acer Aspire E1-521 Ekran Kartı Değişimi

berkalper

Hectopat
Merhaba saygı değer Technopat Üyeleri,Üstatlar. Acer Aspire E1-521 marka bilgisayara sahibim internete araştırdım fakat bulamadım 384 mb ekran kartına sahip bunu değiştirebilirmiyim? Teşşekürler.

Bilgisayarımın özellikleri:
  • Acer Aspire E1-521
  • Amd Dual-Core Processor E1-1200(1.4 ghz)
  • Amd Radeon hd 7310 with 384 mb Memory
  • 4Gb DRR3 Ram

Son düzenleyen: Moderatör:
VRAM önemli bir ölçüt değil. Asıl ölçüt GPU'nun kodudur. Ancak senin bilgisayar APU. Ve içindeki entegre GPU'nun kodundaki 2. sayı 3. Yani giriş seviye (tabiri caizse ezik) bir ekran kartı. APUlar işlemciye entegredir. İçine büyük olasılıkla bir MXM slotu bile koymamışlardır

Keşke A10 serisi bir APU veya adam gibi bir Intel sistem alsaydın. Hatta Acer eskisi kadar taş bir marka değil (Halamın antik Acer laptopu ben ona Win 7 kurana kadar taş gibi çalıştı, ama sonra XP için dizayn edildiğinden dolayı driverları saçmaladı ve anakartı yandı:D:D:D). Bilmiyorum belki de bir MXM slotu vardır bakmak lazım. Ama büyük olasılıkla yoktur. Saygılarla...

Baktıktan sonra: Baktım. GPU'su anakarta (daha doğrusu işlemciye) entegre. MXM slotu da yok. Yani değişmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı