Elektronik Acer Aspire Lite i5 1235U 8 GB RAM 512 GB SSD 16" notebook 13.499 TL

Son düzenleme:
Yaklaşık 2 hafta önce satın aldım, RAM yükseltmesi aşırı basit ekstra 8 GB RAM aldım arka kapağın orta kısmında tek vidalı bölüm var o vidayı açınca direk RAM slotu çıkıyor ve çift RAM yapınca GPU Iris Xe oldu, tek RAM varken UHD görünüyordu. 65W pd destekli Type-C telefon veya tablet şarj adaptörleri ile şarj olabiliyor.

Acer laptoplarda yükseltmeyi servisin yapması lazım, servis dışı yükseltme yapılınca cihaz garanti dışı kalıyor. Eğer daha önce yükseltme yaptıysanız ve servise göndermeniz gerekirse kendi taktığınız parçaları sökün öyle gönderin, aksi takdirde garanti iptal oldu derler.

Acer laptoplarda yükseltmeyi servisin yapması lazım, servis dışı yükseltme yapılınca cihaz garanti dışı kalıyor. Eğer daha önce yükseltme yaptıysanız ve servise göndermeniz gerekirse kendi taktığınız parçaları sökün öyle gönderin, aksi takdirde garanti iptal oldu derler.
Evet bunu duymuştum ama bazı kişiler ram yükseletebilirsiniz sorun yok diyorlar gene de sadece 1 vida açıp Ram takmak için servise götürmekle uğraşmadım herhangi bir sorun olursa geri çıkartıp o şekilde servise götürürüm diye düşünüyorum.

Evet bunu duymuştum ama bazı kişiler RAM yükseletebilirsiniz sorun yok diyorlar gene de sadece 1 vida açıp RAM takmak için servise götürmekle uğraşmadım herhangi bir sorun olursa geri çıkartıp o şekilde servise götürürüm diye düşünüyorum.

Hocam servise mail atın veya arayın sorun kendileri diyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı