Acer Aspire One marka laptop geldi bana format atmam için. Normalde Windows 7 Ultimate 64 Bit kuruluydu ve kablosuz ağ çalışıyordu. Fakat ben Windows 7 Home Basic, Home Premium, Ultimate gibi hangi 32 Bit işletim sistemini kurarsam kurayım bilgisayarda Wireless driver gözükmüyor. Bilinmeyen Aygıt olarak değil komple yok. Gizli aygıtlara bakıyorum orada da yok. Service Pack 1 kurdum, sitesinden kendi driverlarının hepsini indirip kurmayı denedim, Driver Pack, Driver Booster ile tarattım fakat Wireless driver bu programlarda da gözükmüyor ve driver ile kurmaya çalıştığımda da "Aygıtı mevcut veya takılı olmayabilir. " Şeklinde uyarı veriyor. FN + F3 kombinasyonunda sinyal simgesi var fakat yaptığımda hiçbir şey olmuyor. Laptobu açıp Wireless kartına da baktım bir sorun yok. Zaten formattan önce de çalışıyordu. 3-4 gündür bununla uğraşıyorum. Acer'in sitesinde 64 Bit driver yok ve zaten bu laptop 64 Bit kurulduğunda aşırı yavaş olduğu gerekçesiyle bana geldi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: