Merbaha arkadaşlar sorunuma en baştan başlayacağım. Bilgisayarımın hiçbir şeyi yokken FM 17 aldım ve oynarken çok ısındı kapandı. Isınma sorunundan dolayı bir bilgisayarcıya götürdüm. Yaptıktan sonra mavi ekran vermeye başladı. Ben de recoverye aldım tekrar Windows 10'a güncelledim. Maalesef gecenin köründe bilgisayar düşünce bir anda no bootable device hatası vermeye başladı. Başka bir bilgisayarcıya götürdüm harddiski çıkardı taktı başka bilgisayarda denedi. Bunda bir sorun yok. En sonunda format lazım dedi. Ben de format atmasına izin verdim. Ama eve geldiğimde formata rağmen hard diski tekrar çıkarıp taktığından yine no bootable device verdi. Ben de internette araştırıp BIOS'tan UEFI yerine legacyi seçtiğimde kurduğu formatlı Windows'a girebiliyorum. Lakin bu da etkin değil diye hata verince ben de bilgisayarı sıfırlayıp recovery yapıp kendi Windows'uma en başa 8'e dönmek istedim. Ama aynı formatlı Windows'u sıfırladı. Ve benim acer recoverye giremiyorum şimdi. UEFI'den dolayı mı anlayamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.