Elo Picopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 45 Çözümler 2 7 Nisan 2022 #1 Merhaba, Acer bilgisayar kullanıyorum ve Caps Lock tuşuna bastığımda ekrana şöyle bir uyarı çıkıyor; Oyun oynarken karşıma çıktığı için bundan rahatsız oluyorum bunu kapatmanın bir yolu varsa yardım edebilirseniz sevinirim.
Merhaba, Acer bilgisayar kullanıyorum ve Caps Lock tuşuna bastığımda ekrana şöyle bir uyarı çıkıyor; Oyun oynarken karşıma çıktığı için bundan rahatsız oluyorum bunu kapatmanın bir yolu varsa yardım edebilirseniz sevinirim.
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.957 Çözümler 29 7 Nisan 2022 #2 Sağ altta çalışan uygulamaların ekran görüntüsünü atsana. Büyük ihtimalle klavye ya da mouse yazılımından kaynaklanıyor. O simge Caps Lock simgesi zaten. Artı 0 Eksi
Sağ altta çalışan uygulamaların ekran görüntüsünü atsana. Büyük ihtimalle klavye ya da mouse yazılımından kaynaklanıyor. O simge Caps Lock simgesi zaten.
KS KS Elo Picopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 45 Çözümler 2 7 Nisan 2022 #3 OMFG EPIC dedi: Sağ altta çalışan uygulamaların ekran görüntüsünü atsana. Büyük ihtimalle klavye ya da mouse yazılımından kaynaklanıyor. O simge Caps Lock simgesi zaten. Genişletmek için tıkla... Bu uygulamalar çalışıyor. Artı 0 Eksi
OMFG EPIC dedi: Sağ altta çalışan uygulamaların ekran görüntüsünü atsana. Büyük ihtimalle klavye ya da mouse yazılımından kaynaklanıyor. O simge Caps Lock simgesi zaten. Genişletmek için tıkla... Bu uygulamalar çalışıyor.
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.957 Çözümler 29 7 Nisan 2022 #4 Yeşil ve kırmızı olanlar neler? Sol üstteki sanırım işlemci ile alakalı bir simge. Artı 0 Eksi
KS KS Elo Picopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 45 Çözümler 2 7 Nisan 2022 #5 OMFG EPIC dedi: Yeşil ve kırmızı olanlar neler? Sol üstteki sanırım işlemci ile alakalı bir simge. Genişletmek için tıkla... Sol üstteki ekran kartının simgesi kırmızı olan riot'un yeşil olan Acer Care Center diye bir uygulamanın. Artı 0 Eksi
OMFG EPIC dedi: Yeşil ve kırmızı olanlar neler? Sol üstteki sanırım işlemci ile alakalı bir simge. Genişletmek için tıkla... Sol üstteki ekran kartının simgesi kırmızı olan riot'un yeşil olan Acer Care Center diye bir uygulamanın.
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 7 Nisan 2022 #6 OMFG EPIC dedi: Yeşil ve kırmızı olanlar neler? Sol üstteki sanırım işlemci ile alakalı bir simge. Genişletmek için tıkla... Kırmızı olan Vanguard Valorant için yeşil olan sorunun kaynağı olabilir. Elo dedi: Sol üstteki ekran kartının simgesi kırmızı olan riot'un yeşil olan Acer Care Center diye bir uygulamanın. Genişletmek için tıkla... Acer'in uygulamasını kapatıp deneyin simge çıkıyormu? Artı 0 Eksi
OMFG EPIC dedi: Yeşil ve kırmızı olanlar neler? Sol üstteki sanırım işlemci ile alakalı bir simge. Genişletmek için tıkla... Kırmızı olan Vanguard Valorant için yeşil olan sorunun kaynağı olabilir. Elo dedi: Sol üstteki ekran kartının simgesi kırmızı olan riot'un yeşil olan Acer Care Center diye bir uygulamanın. Genişletmek için tıkla... Acer'in uygulamasını kapatıp deneyin simge çıkıyormu?
KS KS Elo Picopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 45 Çözümler 2 7 Nisan 2022 #7 Averasia dedi: Kırmızı olan Vanguard Valorant için yeşil olan sorunun kaynağı olabilir. Acer'in uygulamasını kapatıp deneyin simge çıkıyormu? Genişletmek için tıkla... Hocam o uygulamayı kapatamıyorum görev yöneticisinde aynı simgeyle bir uygulama var , o uygulamanın görevini sonlandırayım mı ? Artı 0 Eksi
Averasia dedi: Kırmızı olan Vanguard Valorant için yeşil olan sorunun kaynağı olabilir. Acer'in uygulamasını kapatıp deneyin simge çıkıyormu? Genişletmek için tıkla... Hocam o uygulamayı kapatamıyorum görev yöneticisinde aynı simgeyle bir uygulama var , o uygulamanın görevini sonlandırayım mı ?
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.957 Çözümler 29 7 Nisan 2022 #8 Elo dedi: Hocam o uygulamayı kapatamıyorum görev yöneticisinde aynı simgeyle bir uygulama var , o uygulamanın görevini sonlandırayım mı ? Eki Görüntüle 1352395 Genişletmek için tıkla... Evet sonlandırıp bir dene. Artı 0 Eksi
Elo dedi: Hocam o uygulamayı kapatamıyorum görev yöneticisinde aynı simgeyle bir uygulama var , o uygulamanın görevini sonlandırayım mı ? Eki Görüntüle 1352395 Genişletmek için tıkla... Evet sonlandırıp bir dene.
KS KS Elo Picopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 45 Çözümler 2 7 Nisan 2022 #9 OMFG EPIC dedi: Evet sonlandırıp bir dene. Genişletmek için tıkla... Sonlardırdım fakat hala aynı uyarı çıkıyor. Artı 0 Eksi
OMFG EPIC dedi: Evet sonlandırıp bir dene. Genişletmek için tıkla... Sonlardırdım fakat hala aynı uyarı çıkıyor.
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.957 Çözümler 29 7 Nisan 2022 #10 Windows'un kendi özelliği de sebep olabiliyor olabilir. Tam emin değilim. Artı 0 Eksi