R raynaud Decapat Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 21 11 Eylül 2018 #11 birisileri dedi: DVD-Rom HDD kabul etmiyor. Anakart desteklemiyormuş servise göre ben de günlerdir HDD'yi Bios'a tanıtamadım. Win 10 da görmedi. Klavye vasat, ses zayıf. Genişletmek için tıkla... acer inspire e5 serisinde m2 ssd yuvası var diye biliyorum dvd roomla uğraşmaya gerek var mı ?
birisileri dedi: DVD-Rom HDD kabul etmiyor. Anakart desteklemiyormuş servise göre ben de günlerdir HDD'yi Bios'a tanıtamadım. Win 10 da görmedi. Klavye vasat, ses zayıf. Genişletmek için tıkla... acer inspire e5 serisinde m2 ssd yuvası var diye biliyorum dvd roomla uğraşmaya gerek var mı ?
B birisileri Hectopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 7 11 Eylül 2018 #12 raynaud dedi: acer inspire e5 serisinde m2 ssd yuvası var diye biliyorum dvd roomla uğraşmaya gerek var mı ? Genişletmek için tıkla... Var da, hdd önceki bilgisayarımda kullandığım disk ve içinde yedeklerim var. M2'yi çok pahalı buluyorum ayrıca.
raynaud dedi: acer inspire e5 serisinde m2 ssd yuvası var diye biliyorum dvd roomla uğraşmaya gerek var mı ? Genişletmek için tıkla... Var da, hdd önceki bilgisayarımda kullandığım disk ve içinde yedeklerim var. M2'yi çok pahalı buluyorum ayrıca.
R raynaud Decapat Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 21 11 Eylül 2018 #13 m2 fiyat performans açısından çok daha ucuz
Eyes Hectopat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 491 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2018 #14 @raynaud yani ben SSD de takabiliyor muyum ?
R raynaud Decapat Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 21 12 Eylül 2018 #15 Eyes dedi: @raynaud yani ben SSD de takabiliyor muyum ? Genişletmek için tıkla... evet takabiliyorsun ama m2 ssd olmasına dikkat etmen gerekiyor alırken. kısmetse yarın bu notebookun siparişini vericem bende
Eyes dedi: @raynaud yani ben SSD de takabiliyor muyum ? Genişletmek için tıkla... evet takabiliyorsun ama m2 ssd olmasına dikkat etmen gerekiyor alırken. kısmetse yarın bu notebookun siparişini vericem bende
Kvtlu Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 493 Çözümler 4 Yer Eskişehir 26 Aralık 2021 #16 Bu laptopu 1 yıl 1 aydır kullanıyorum ve memnunum çok ağır oyunlar oynamayacaksan alabilirsin örneğin Warzone gibi bence alınır.
Bu laptopu 1 yıl 1 aydır kullanıyorum ve memnunum çok ağır oyunlar oynamayacaksan alabilirsin örneğin Warzone gibi bence alınır.