Acer FreeDOS laptopa Windows 11 nasıl kurulur?

AspyndoR

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-57-5093
Acer laptop aldım FreeDOS geldi W11 kuracaktım ama disk kısmında disk bulmuyor. Recep Baltaş'ın 11. nesil için olan videosunu izledim ancak linkten o dosya inmiyor. Nereden bulabilirim tekrardan o dosyayı veya elinde olan atabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer laptop aldım FreeDOS geldi W11 kuracaktım ama disk kısmında disk bulmuyor. Recep Baltaş'ın 11. nesil için olan videosunu izledim ancak linkten o dosya inmiyor. Nereden bulabilirim tekrardan o dosyayı veya elinde olan atabilir mi?

Nitro Gaming ise kurarken dikkat edin driver için ayrılan diski biçimlendirmeyin.

Intel VMD kapatırsanız disk görünür.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kapatırsam bana ne gibi bir - yönü olur değer mi yani diğer zahmete girmeye?

Nitro Gaming ise kurarken dikkat edin driver için ayrılan diski biçimlendirmeyin.

Nitro 5

Kapatırsam bana ne gibi bir - yönü olur değer mi yani diğer zahmete girmeye?

Zahmetlik bir şeyi yok. 3 aydır VMD'siz kullanıyorum. Bir eksikliğini görmedim. Ama ben bilgisayarımın bütün teknolojilerini kullanayım derseniz sonradan VMD'yi aktifleştirebilirsiniz.

Benim kapatmam gerekmedi bazen disk biçimlendirmesinde hata yüzünden diski görmüyor, Acer Monster gibi marka değilki SSD görmeyen laptop yollasın.

Uefisheel biçimlendireyim mi peki?

Genellikle 8 GB aralığında olan disk bölümünü silmezseniz sorun yok onlar sürücüler çünkü, tavsiyem silmeden kurmanız.

Bir şey daha soracağım oyunlarda tam performans için şarjda mı olmalı? İlk defa laptop aldımda bilmiyorum o yüzden, hep masaüstü kullanmıştım bir de soğutucuya vs gerek var mı? Yoksa kendi soğutması yeterli mi? Acer Nitro 5

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı