Sami.00 Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 246 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #11 Hasan Egemen Kılıç dedi: Yok hocam kendim HP laptopta yaptım ilk yazdığım gibi hala garanti devam ediyor. Support Assistant'ta devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Ama marka farkı var daha 3 günlük laptopla taklaya gelmeyelim.
Hasan Egemen Kılıç dedi: Yok hocam kendim HP laptopta yaptım ilk yazdığım gibi hala garanti devam ediyor. Support Assistant'ta devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Ama marka farkı var daha 3 günlük laptopla taklaya gelmeyelim.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.796 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 1 Ekim 2022 #12 Sami.00 dedi: Ama marka farkı var daha 3 günlük laptopla taklaya gelmeyelim. Genişletmek için tıkla... Servisi arayıp sorun, Acer garanti dışı bırakıyor diye hatırlıyorum ben.
Sami.00 dedi: Ama marka farkı var daha 3 günlük laptopla taklaya gelmeyelim. Genişletmek için tıkla... Servisi arayıp sorun, Acer garanti dışı bırakıyor diye hatırlıyorum ben.
kiryu12 Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 32 9 Mart 2023 #13 Sami.00 dedi: Ama marka farkı var daha 3 günlük laptopla taklaya gelmeyelim. Genişletmek için tıkla... Esenlikler hocam, aldınız mı acaba merak ettim. Cihazlarımız aynı ben de almayı düşünüyorum da. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
Sami.00 dedi: Ama marka farkı var daha 3 günlük laptopla taklaya gelmeyelim. Genişletmek için tıkla... Esenlikler hocam, aldınız mı acaba merak ettim. Cihazlarımız aynı ben de almayı düşünüyorum da. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.