Acer i7-10750H ve RTX 2060 alınır mı?

Makaleler
1
Merhaba. Ben yukarıdaki bilgisayarı almayı düşünüyorum. Ama ısınma konusunda birazcık düşündürüyor. Çok değil biraz. Sizce ısınma sorunu olur mu? Render alınıp oyun oynanacak. Yani anlayacağınız iki yongayı da epey terleteceğim. İki yongadan kastettiğim işlemci ve ekran kartı.

Acer i7-10750H 16 GB 512SSD RTX2060 15,6" DOS.

Sistem yapacağınız işler için yeterli gibi duruyor. Tam emin olmamakla beraber. Ama bütçe belirtirseniz belki daha iyi bir sistem önerebiliriz.

Acer markası ASUS denktir bence alabilirsin ama eğer ben çok render yapacağım diyorsan Ryzen laptoplara bakabilirsin ama yok ben böyle ciddi render yapmayacağım kendi aramda yapacağım diyorsan alınabilir ve soğutma sıkıntısı yoktur diye düşünüyorum ama emin değilim.

Bu bütçe ile RTX2070 alabilirsin

MSI GL75 Leopard 10SFK-029 - 17.3" 144 Hz - Intel Core i7-10750H - GeForce RTX 2070 - 16 GB DDR4​

Render için AMD işlemcili bir laptop tercih edebilirsiniz. Intel işlemciler render konusunda biraz kötü.

Kesinlikle ve size ASUS TUF A15 önerrim ama dikkat edin RTX2060 ve Ryzen 7 bir modelini alın işinizi görür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı