Acer KG251QFBMIdpx vs ASUS VP249QGR

mertutux

Hectopat
Makaleler
2
Sizce ikisinden hangisi alınmalı mı? Veya bu fiyat bandında hangi monitör alınmalı? Biri IPS panel iken biri TN panel. Linkleri ise burada. ASUS:

Acer:

Sadece FPS oyunları oynuyorsan CS:GO gibi TN panel olanı al.
Yok ben hem dizi izlerim film izlerim hikayeli oyunlar oynarım profesyonel oyuncu olma gibi bir niyetim yok dersen IPS al kısaca kullanım amaçlarına göre kendi içinde bir karar vermelisin.

Sadece FPS oyunları oynuyorsan CS:GO gibi TN panel olanı al.
Yok ben hem dizi izlerim film izlerim hikayeli oyunlar oynarım profesyonel oyuncu olma gibi bir niyetim yok dersen IPS al kısaca kullanım amaçlarına göre kendi içinde bir karar vermelisin.
peki bir tavsiyeni var mı ?

Peki bir tavsiyeni var mı?

Ben dün AOC 24G2U sipariş verdim IPS panel bana göre profesyonel e-sporcu olmadığın sürece TN panel almak mantıksız çünkü sen bu monitörü aldığında sadece oyun oynamayacaksın gündelik hayatında dizi-film izlersin başka şeyler yaparsın. Dediğim gibi ben sadece ve sadece ileri düzeyde rekabetçi oyunlar oynamak istiyorum dersen TN panel bir monitör al yok bu dediklerimi düşünmüyorsan IPS panel bir monitör almalısın. Zaten güncek IPS monitörler neredeyse TN panelin tepkime sürelerine yaklaştı. Bütçeni birazcık daha artturabilirsen AOC 24G2U alabilrsin bayramda 1500 TL düşmüştü bu monitör.

Ben dün AOC 24G2U sipariş verdim IPS panel bana göre profesyonel e-sporcu olmadığın sürece TN panel almak mantıksız çünkü sen bu monitörü aldığında sadece oyun oynamayacaksın gündelik hayatında dizi-film izlersin başka şeyler yaparsın. Dediğim gibi ben sadece ve sadece ileri düzeyde rekabetçi oyunlar oynamak istiyorum dersen TN panel bir monitör al yok bu dediklerimi düşünmüyorsan IPS panel bir monitör almalısın. Zaten güncek IPS monitörler neredeyse TN panelin tepkime sürelerine yaklaştı. Bütçeni birazcık daha artturabilirsen AOC 24G2U alabilrsin bayramda 1500 TL düşmüştü bu monitör.
Monitör geldi mi elinize? Bende onu almayı düşünüyorum. Gerçekten güzel bir monitörmüş özelliklerini araştırdım. İndirim kovalayacağım ve 1500e düşerse direk alacağım
2000 lira oldu :( hayallerim suya düştü .d

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı