Özür diliyorum öncelikle baya zaman cevap veremedim özel bi takım sorunlar yaşadım bu sürede internetten uzak kaldım biraz şimdi dosyaları paylaşıyorum lütfen kusuruma bakmayın. @MF@Recep Baltaş
DMP dosyaları bu klasör de bu sıra baya sıklaşmaya başladı yine Yeni klasör.rar
Chkdsk /f /r uygulayın. Malwarebyte ile sistemi taratın ancak bulunanları silmeyin bulduklarını paylaşın. Memtest yapın sonucunu paylaşın. Son zamanlarda donanımsal bir değişiklik veya çıkartıp taktığın birşey var mı?
Webcam sürücünü güncelle, Hotspot kaldır, Ethernet sürücünü güncelle, Deamontools kaldır veya güncel sürümünü kur, Malwarebyte'ı sonucu doğru paylaştığında kaldır.
Chkdsk /f /r uygulayın. Malwarebyte ile sistemi taratın ancak bulunanları silmeyin bulduklarını paylaşın. Memtest yapın sonucunu paylaşın. Son zamanlarda donanımsal bir değişiklik veya çıkartıp taktığın birşey var mı?
Webcam sürücünü güncelle, Hotspot kaldır, Ethernet sürücünü güncelle, Deamontools kaldır veya güncel sürümünü kur, Malwarebyte'ı sonucu doğru paylaştığında kaldır.
Hddtune bad sector hatası vermişti ama pcyi değiştirmeyi düşündüğüm için önemsememiştim şimdi değiştirme işini biraz erteledim dediklerini deneyeceğim müsait olunca sonuçları paylaşırım