uuua Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 838 Çözümler 1 23 Mart 2022 #1 SSD veya HDD modeli KINGSTON OM8PCP3512F-AA (SSD) Acer Extensa 215-53G kullanıyorum sanırım bataryası bozuldu. Sabit bataryalardan. Lityum iyon 2 hücreli batarya sanırım. Servise nasıl gönderebilirim ve kaç TL'ye patlar bana?
Acer Extensa 215-53G kullanıyorum sanırım bataryası bozuldu. Sabit bataryalardan. Lityum iyon 2 hücreli batarya sanırım. Servise nasıl gönderebilirim ve kaç TL'ye patlar bana?
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #2 Bu numarayı arayın. Bilgisayarınızda ne sorunu varsa, Teknik servise göndermek istiyorum diyerek belirtin, onlar yönlendirme yapacaktır. 0850 222 22 37 Ücretin ne kadar olacağını bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Bu numarayı arayın. Bilgisayarınızda ne sorunu varsa, Teknik servise göndermek istiyorum diyerek belirtin, onlar yönlendirme yapacaktır. 0850 222 22 37 Ücretin ne kadar olacağını bilmiyorum.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.949 Çözümler 62 24 Mart 2022 #3 Garantisi varsa ve kendilerinden kaynaklıysa ücretsiz değişim sağlayabilirler. Normalde batarya garanti 1 yıl olup diğer parçalar 2 yıl oluyor. Artı 0 Eksi
Garantisi varsa ve kendilerinden kaynaklıysa ücretsiz değişim sağlayabilirler. Normalde batarya garanti 1 yıl olup diğer parçalar 2 yıl oluyor.
KS KS uuua Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 838 Çözümler 1 24 Mart 2022 #4 SunSet dedi: Garantisi varsa ve kendilerinden kaynaklıysa ücretsiz değişim sağlayabilirler. Normalde batarya garanti 1 yıl olup diğer parçalar 2 yıl oluyor. Genişletmek için tıkla... Yani bilgisayarı fazla zorlamadım.Max 84 dereceleri gördü ve az oyun oynuyorum ve hiç düşürmedim.garantisi var. Artı 0 Eksi
SunSet dedi: Garantisi varsa ve kendilerinden kaynaklıysa ücretsiz değişim sağlayabilirler. Normalde batarya garanti 1 yıl olup diğer parçalar 2 yıl oluyor. Genişletmek için tıkla... Yani bilgisayarı fazla zorlamadım.Max 84 dereceleri gördü ve az oyun oynuyorum ve hiç düşürmedim.garantisi var.