Acer laptop servise ulaşmış mıdır?

LowHight

Picopat
Merhaba. İlk defa Acer laptopumu Acer müşteri hizmetlerinin telefondan bana verdiği gönderim kodu ile garantiye gönderdim. Kargo takipte bugün ellerine ulaştığı yazıyor ama bana teknik servisten herhangi bir SMS gelmedi. Onarım sorgulama için Acer sitesine girip seri noyu girdiğimde ürününüz gönderildi yazıyor. Ne yapmam lazım?

Son düzenleme:
Cihaz ellerine ulaştığı zaman hemen sisteme işlemeleri imkansız. Sizin gibi bir sürü cihaz var. Hepsinin toparlanması, kutu içeriğinin ve sağlamlığını kontrol edilmesi, seri numarası müşteri eşleştirmesi yapıldıktan sonra size sms veya mail gelir zaten.

Cihaz ellerine ulaştığı zaman hemen sisteme işlemeleri imkansız. Sizin gibi bir sürü cihaz var. Hepsinin toparlanması, kutu içeriğinin ve sağlamlığını kontrol edilmesi, seri numarası müşteri eşleştirmesi yapıldıktan sonra size sms veya mail gelir zaten.
Orası öyle de doğru yere ulaştığından emin olmak istedim. Yanlış kişiye ulaştıysa erkenden müdahale edebileyim diye.

Orası öyle de doğru yere ulaştığından emin olmak istedim. Yanlış kişiye ulaştıysa erkenden müdahale edebileyim diye.
Nasıl müdahale edeceksiniz? Cihazın kimin aldığını vs bilemezsiniz ki. Siz doğru olanı yaptınız cihazı size verilen kod ile gönderdiniz. Gerisi kargo firmasına ve ACER'a kalıyor.

Hocam siz servise mi gönderdiniz yoksa bir kişiye mi? Serviste yetkili kişi teslim almıştır. Telaş yapmanıza gerek yok.
Servise gönderdim de, servisi taklit ederek başka birinin kargoyu alması riski de aklıma gelmedi değil. Belki de teslimi nasıl yaptıklarını bilmediğimden ve ilk defa gönderdiğimden böyle şeyler düşünüyorumdur. Şu an hala SMS gelmedi ama ilerleyen günlerde belli olur.

Servise gönderdim de, servisi taklit ederek başka birinin kargoyu alması riski de aklıma gelmedi değil. Belki de teslimi nasıl yaptıklarını bilmediğimden ve ilk defa gönderdiğimden böyle şeyler düşünüyorumdur. Şu an hala SMS gelmedi ama ilerleyen günlerde belli olur.
Panik olmanıza gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı