- Makaleler
- 9
Genelde belirtiyorum ama eğer istemiyorsan zaten ürün daha gelmemiş, iade edip istediğin modeli alabilirsin.
Öyleyse sorun yok hocam daha yüksek güç için biraz panelden kısılmasına karşı gelemem. 3070ti bir laptop almak zor.Doğrudur, gecikmesi yüksek. Fakat bazı arkadaşların "dava" haline getirdiği kadar sıkıntı yaratacak bir durum değil.
Peki laptopta arkadaşın belirttiği gibü bir 3 ms ibaresi var mı?
Benim sipariş ettiğimde bulunmuyor maalesef en iyisi iptal edip 3060lı bir şeyler bakayım.Evet. 144Hz 3ms etiketi vardı ekranın köşesinde.
Benim sipariş ettiğimde bulunmuyor maalesef en iyisi iptal edip 3060'lı bir şeyler bakayım.
Alacağın giriş seviye modellerin çoğunda bu tip yüksek gecikme mevcut bu arada. Her gün farklı bir markanın fanboyu olarak ilan edildiğim için artık savunasım gelmiyor![]()
Haklı olabilirsiniz hocam. Arkadaşın yazdıkları sanki bir çöpe para veriyormuş gibi olduğu için. Ben de biraz fevri davrandım. Değiştirmeyebilirim.Sadece ekranı daha iyi olsun diye ben olsam ekran kartından kısmazdım. Acer'in 2022 serisinde MUX Switch olduğu için o gecikme farkını kapatacağını düşünüyorum. Daha önce 2 tane ASUS TUF serisinden laptop kullanıp satmıştım. İnternette panelin 15-20ms olduğu falan yazıyordu. Ben o farkı tam anlayamadım tabii yine de sizin tercihiniz.
Yok hocam estağfurullah, fakat yüksek gecikme ekrana bakılmaz hale getirmezse sorun da yoktur. Laptopu elden aldığım taktirde büyük bie ghostingle karşılaşırsam değiştirme imkanım olur mu?
Benim sipariş ettiğimde bulunmuyor maalesef en iyisi iptal edip 3060'lı bir şeyler bakayım.
Nitro serisinde her zaman bir sorun vardırAçıkçası soruna baktığım da beni de pek rahatsız etmedi hem dediğim gibi zamanım çoğu yazılara bakarak geçecek. Ama almışken sorunlu bir laptopu bile bile almak da istemem bu devirde.
Nitro 5 serisinden sipariş etmiştim.
Peki ghosting sorunu doğru mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.