Görselde işaretlediğim gibi sürüm numarası yazmakta. İndirdiğiniz driverın da sürüm numarası sitede yazıyor. Bu şekilde teyit edebilirsiniz, kurulup kurulmadığını.
Görselde işaretlediğim gibi sürüm numarası yazmakta. İndirdiğiniz driverın da sürüm numarası sitede yazıyor. Bu şekilde teyit edebilirsiniz, kurulup kurulmadığını.
Hocam CMD'den kurmayın aygıt yöneticisine girin. Sürücü yükleyeceğiniz donanımın üzerine gelin sağ tık yapıp sürücüyü güncelle deyin. Ardından bilgisayarımdaki sürücülere göz ata tıklayın ve sürücüyü seçin sürücünüz kurulur.
Ben de anlamadım ama eski gözüküyor sürüm Windows 11 var şuan pro sitesinden sürücüleri yükleyip setuptan açıyorum elimden geleni yapıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum
Hocam CMD'den kurmayın aygıt yöneticisine girin. Sürücü yükleyeceğiniz donanımın üzerine gelin sağ tık yapıp sürücüyü güncelle deyin. Ardından bilgisayarımdaki sürücülere göz ata tıklayın ve sürücüyü seçin sürücünüz kurulur.
Zaten Windows internet bağlantısı geldiğinde sürücüleri kurar eksik sürücünüz varsa zaten aygıt yöneticisinde donanımın yanında ünlem işareti olur. Sürücüleri illa ben kurayım diyorsanız yukarıdaki dediğim şekilde yapın.