Acer monitör ölü piksel sorunu

Kanbozb

Centipat
Hepsiburada üzerinden almış olduğum Acer Nitro VG270bmiix marka model monitörde ölü piksel testi yaptığımda ekranın hafif ortasına doğru sadece mavi renkde olan bir nokta var. İade etmeli miyim sizce çok göze batan bir nokta değil testte biraz geç fark ettim hatta 3.-4. yapışımda buldum. Fikirleriniz nelerdir? Sizce iade etmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende baktım da fiyatına aşırı pahalı.
.
Kıyağım olsun fıstık gibi monitör. (iade edersen)

Bende baktım da fiyatına aşırı pahalı.
.
Kıyağım olsun fıstık gibi monitör. (iade edersen)
Teşekkür ederim dostum ama özellikle 27inç olmasını istedim televizyonla beraber kullandığım için ne kadar büyük monitör benim için o kadar iyi olur düşüncesindeyim. Hertz konusu fazla kafamı karıştırmadı alırken sürekli oyun oynuyorum fakat bu şekilde de işimi görüyor zaten. Bu ölü piksel olayı da bu kadar para verdiğim için kafamı kurcaladı şu an belli belirsiz fakat sinek küçüktür ama mide bulandırır hesabı.
Güncelleme: Hepsiburada müşteri hizmetlerini aradım monitörün böyle böyle bir sıkıntısının olduğunu söyledim. Müşteri hizmetlerinde ki bayan bu şekilde bize gönderdiğiniz taktirde olumsuz cevap alırsınız dedi, sadece kutusu açılmamış, kurulumu yapılmamış ürünleri iade kabul ediyoruz, elinizdeki ürün teşhir ürünü statüsüne girer dedi ve teknik servisle muhattap olmamı önerdi. Var mı başına böyle bir şey gelen ? Tecrübesi olan? Nasıl bir yol izlemeliyim ? Şimdiden teşekkürler.
Güncelleme: Hepsiburada müşteri hizmetlerini aradım monitörün böyle böyle bir sıkıntısının olduğunu söyledim. Müşteri hizmetlerinde ki bayan bu şekilde bize gönderdiğiniz taktirde olumsuz cevap alırsınız dedi, sadece kutusu açılmamış, kurulumu yapılmamış ürünleri iade kabul ediyoruz, elinizdeki ürün teşhir ürünü statüsüne girer dedi ve teknik servisle muhattap olmamı önerdi. Var mı başına böyle bir şey gelen ? Tecrübesi olan? Nasıl bir yol izlemeliyim ? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı