Çözüldü Acer Nitro 16-41 laptopta Nitrosense düzgün çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GKD

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
23
Yer
LTBE
Daha fazla  
Uygulama açılınca böyle kalıyor ve modlar arası geçiş yapamıyorum. Güncellemeyi ve silip tekrar yüklemeyi denedim.

1752854470027.png

Çözüm
Sürücü-Uygulama senkronizasyon kaybı. Baştan kurmak neredeyse tek çözüm sayılabilir.

Uygulamanın uyumlu olduğu sürücü versiyonuna güncellemek //ya da tam tersini uygulamak// belki sorunu çözebilir ancak uğraşmanıza değer mi, sanmam. İkinci ve daha düşük olan ihtimal ise Acer'ın herhangi bir hizmetinin durdurulmuş olması.

Hizmetleri kontrol etmekle başlayıp sorun görünmediği takdirde temiz kuruluma geçin.
Uygulamayı baştan kurmak için harici kaldırma programları kullanın. Tamamen kaldırmadan yeni kurulum yapmak aynı yola çıkabilir.
Sürücü-Uygulama senkronizasyon kaybı. Baştan kurmak neredeyse tek çözüm sayılabilir.

Uygulamanın uyumlu olduğu sürücü versiyonuna güncellemek //ya da tam tersini uygulamak// belki sorunu çözebilir ancak uğraşmanıza değer mi, sanmam. İkinci ve daha düşük olan ihtimal ise Acer'ın herhangi bir hizmetinin durdurulmuş olması.

Hizmetleri kontrol etmekle başlayıp sorun görünmediği takdirde temiz kuruluma geçin.
Uygulamayı baştan kurmak için harici kaldırma programları kullanın. Tamamen kaldırmadan yeni kurulum yapmak aynı yola çıkabilir.

Çözüm
Revo Uninstaller tarzı programlar kullanabilirsin. Epeydir uygulama kaldırıcılara ihtiyacım olmadığı için şu an hangisi daha iyi temizleme yapabiliyor, bilmiyorum.
Müsait bir ara bakacağım hocam teşekkürler, geri dönüş yaparım.

Revo Uninstaller tarzı programlar kullanabilirsin.
Oldu teşekkür ederim hocam.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı