Acer Nitro 16 açılışta siyah ekranda kalıyor

neiron

Hectopat
Dün gece 4'e kadar bilgisayara baktıktan sonra kapattım ve sabah açtığımda resimdeki hatayı verdi. Ardından PIN'i sıfırladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve açılışta siyah ekranda kaldı. Ne tepki veriyor ne açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam güç tuşuna 10-15 saniye basılı tutup kapat, sonra tekrar açmayı dene. Olmazsa BIOS'a girip (genelde F2 ya da del) boot ayarlarını kontrol et. Gerekirse recovery USB'siyle onarım yap.

Pın sıfırlama sonrası Windows başlatılamadı veya boot sırası karıştı. Sistem, düzgün şekilde önyükleyemediği için siyah ekranda kalıyor hocam.

Ve diskide kontrol edin.

Hocam güç tuşuna 10-15 saniye basılı tutup kapat, sonra tekrar açmayı dene. Olmazsa BIOS'a girip (genelde F2 ya da del) boot ayarlarını kontrol et. Gerekirse recovery USB'siyle onarım yap.

Pın sıfırlama sonrası Windows başlatılamadı veya boot sırası karıştı. Sistem, düzgün şekilde önyükleyemediği için siyah ekranda kalıyor hocam.

Ve diskide kontrol edin.
ekran hiç gelmiyor ki baştaki logo bile çıkmıyor biosa girmeyi denedim ama olmuyor. HDMI ile baska bir monitöre bağladım orda da görüntü gelmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı