Acer Nitro 16 AN-16-41-R08s Windows 10 destekliyor mu?

Bütçe
41999

Game Of Monster

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu laptop modelini sipariş ettim ve siz değerli üyelere birkaç sorum olacak müsadenizle.

1-sürücüler Windows 10 desteklemiyor gibi iddialar var, Windows 11 kullanmak istemiyorum sizce Windows 10'da sürücüler çalışır mı?
2-BIOS güncellemesi yapmalı mıyım? Bazıları diyor ki son güncellemeden sonra CPU limiti kalktı, AMD işlemcilerde öyle bir şey olduğunu yeni duydum.
3-Windows 10 kurunca sürücüler eksik çıkarsa nasıl bulup indirebilirim?

Bu laptop modelini sipariş ettim ve siz değerli üyelere birkaç sorum olacak müsadenizle.

1-sürücüler Windows 10 desteklemiyor gibi iddialar var, Windows 11 kullanmak istemiyorum sizce Windows 10'da sürücüler çalışır mı?
2-BIOS güncellemesi yapmalı mıyım? Bazıları diyor ki son güncellemeden sonra CPU limiti kalktı, AMD işlemcilerde öyle bir şey olduğunu yeni duydum.
3-Windows 10 kurunca sürücüler eksik çıkarsa nasıl bulup indirebilirim?

Aynı işlemci ve aynı ekran kartına sahip HP Victus 16 marka laptop bende var. Windows 10 desteklememe olayını bende duymuştum ama bilgisayarı ilk aldığım gün Windows 10 kurdum ve Pro lisansını aldım. Driver kurarken hiçbir sorunum çıkmadı. Cihazımı neredeyse 1 yıldır kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.

Yeni konular

Geri
Yukarı