Acer Nitro 16 AN16-41 BIOS'u nasıl güncellenmelidir?

CaniDEV

Hectopat
RAM
16GB DDR5 Laptop RAM
SSD veya HDD modeli
500GB Samsung SSD
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 4050 Max-Q Laptop GPU
İşlemci
AMD Ryzen 5 7535HS with integrated Radeon Graphics
Acer Nitro 16 AN16-41 laptop kullanıyorum. Normalde Linux kullanıcısıyım. Laptopu NVIDIA only modda kullanıyorum. Uzun süredir Linux'da uyku moduna aldığımda bilgisayar geri uyanmıyordu, ben de Acer'ın sitesine bakayım belki çözüm falan koymuşlardır diye Acer sürücüler ve ürün desteği bölümüne gidip laptopun seri numarasını arattım. Yaşadığım sorunu çözmek için görseldeki BIOS güncellemesini yayınlamışlar:

1747849829432.png

Acer güncellemeyi .exe formatında koymuş. Ben de yapabilmek için uzun süre sonra ilk kez Windows yükledim. Şu anda kullandığım BIOS sürümü 1.19; 1.25'e geçmek için listedeki güncellemeleri tek tek mi kurmalıyım yoksa direkt 1.25'i mi indirip kurayım?

Merhaba Nvdia Linux'de herkeste yaptığı gibi ekran donması hatası veriyor mu? Linux'e geçmeyi düşünüyordum eğer bu hata linuxte olmazsa deneyebilirim.

Merhaba NVIDIA Linux'de herkeste yaptığı gibi ekran donması hatası veriyor mu? Linux'e geçmeyi düşünüyordum eğer bu hata Linux'te olmazsa deneyebilirim.

Sadece çok eski ekran kartlarında var O, GT serisinde. Bende 4050 var sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Sadece Fortnite gibi bazı oyunlar anticheat nedeniyle açılmıyor. O yüzden Dual-boot kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı