Acer Nitro 16 AN16-41 donuyor

Hekama

Centipat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle laptopumu paylaşıyorum; Pazarama
Oyunu açıyorum oynuyorum tam kapatıyorum ya kapattığım gibi ya da birkaç saniye sonrasında bilgisayar donuyor. Ne yaparsam çalışmıyor kapama tuşuna basılı tutuyorum ve birkaç kez kapama tuşuna tıklıyorum 5 10 dk sonra kapanıp açılıyor. Bu her oyun girdikten sonra olmuyor ama %40 ya da %30'unda falan oluyor. Sadece oyunlarda oluyor düz kullanımda hiçbir problem yok. Çözüm önerilerine açığım şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.

Öncelikle sürücü bulucu bir program kullandın mı ? Sonrasında baştan aşağı tüm driver ve BIOS dahil güncelleyip kontrol etmen gerek. Devam ederse donanımsal incelemek gerekiyor. Nasıl yapcağınızı bilmiyorsanız belirtin yardımcı olalım😉

Öncelikle sürücü bulucu bir program kullandın mı? Sonrasında baştan aşağı tüm driver ve BIOS dahil güncelleyip kontrol etmen gerek. Devam ederse donanımsal incelemek gerekiyor. Nasıl yapcağınızı bilmiyorsanız belirtin yardımcı olalım😉

Bilmiyorum bilgisayar konusunda çok bilgili değilim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Sürücü bulucu kullandın mı? Buna cevap vermemişsin?
Windows Update ile tüm güncellemeleri yükle.
Sonra bunu yükle ve linki yolla.
AIDA aracı ile BIOS sürümünü öğren ve bildir.

Yok sürücü bulucu kullanmadım bilmiyorum onu kastetmiştim. Windows Update ile tüm güncellemeler yüklü.

1725184101328.png

Bu hatayı veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı