İnceleme Acer Nitro 16 AN16-41 nh. Qlley. 001 bench testi

BIOS'u güncelleyip test edebilirsiniz, kalkmamış olsa bile yeni BIOS'larla birlikte sistemler daha kararlı ve stabil hale gelebiliyor, her halükarda iyi olur yani güncellemeniz.

BIOS işine girmeye çekiniyorum biraz, masaüstünde BIOS'umu güncelledikten sonra R9 5900X puanım 23K civarından 21.5k civarına düşmüştü. Laptopun şu anki performansından oldukça memnunum o yüzden önemli bir değişiklik gelmediyse dokunmam herhalde.

Wi-Fi driverının linki var mı acaba? Onu kuramadım.

Wi-Fi driverının linki var mı acaba? Onu kuramadım.

Bunu hallettim. Fakat Acer'in sitesinden ses driverını kurdum ama DTS gelmedi. Daha doğrusu “driver UWP ınstallation detection” diye hata veriyor? Var mı? çözümü?

Son düzenleyen: Moderatör:
@revivality hocam selam cihaz birkaç gündür elimde fakat oynadığım oyunlarda ve testlerde işlemci sıcaklığı 100 derecelere kadar çıkıyor bunun sebebi nedir acaba servise yollamalı mıyım? Cinebench R23 üzerinden yaptım testi 16034 puan almışım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-26 225234.png
    93,8 KB · Görüntüleme: 78
  • 2024-01-26.png
    101,8 KB · Görüntüleme: 68

Test esnasında cihazın altı 3-4 cm havada, sense de ayarlar oyun/turbo ve fanlar Max da mıydı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-26 230827.png
    95,1 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…