İnceleme Acer Nitro 16 AN16-41 nh. Qlley. 001 bench testi

Hocam büyük ihtimalle iade edip başka bir laptop alacağım 45 48k arası önerebileceğiniz laptoplar var mıdır?

İade hakkın dolmadıysa et tabii ki.

Bunu alabilirsin

Evet hocam daha 2 3 gün oldu peki başka modeller var mı önerebileceğiniz bu tek mi?

Hocam merhaba bende ürünü almış bulunmaktayım. Cihazı sokmadığım stresbtesti kalmadı hepsinde sorunsuz ancak cihaz Windows arayüzünde takılma yaşıyor siz yaşadınız mı?

Hocam merhaba bende ürünü almış bulunmaktayım. Cihazı sokmadığım stresbtesti kalmadı hepsinde sorunsuz ancak cihaz Windows arayüzünde takılma yaşıyor siz yaşadınız mı?

Hayırlı olsun.

Andrenalin kurduysan sil.
BIOS üzerinden (advanced/display mod) only NVIDIA'ya al cihazı.

Hayırlı olsun.

Andrenalin kurduysan sil.
BIOS üzerinden (advanced/display mod) only NVIDIA'ya al cihazı.
Merhaba sizde yaşadınız mi bendementeşe gıcırdamasida var ve droplari sizde yasiyormuydunuz adrenalin yerine ne kurayım

Merhaba sizde yaşadınız mi bendementeşe gıcırdamasida var ve droplari sizde yasiyor muydunuz adrenalin yerine ne kurayım

Drop yaşamadım ben ama yaşayanları bu şekilde çözdük. Adrenaline gerek yok gforce Experience yeterli

Bendede aynısı oluyor çok dert değil.

Aranıza hoşgeldim bende 3 gün oldu alalı ama 2 gündür açmadım PC'yi. Windows 11 kurdum kaldı öyle iş güç arasında. Ama bendeki sürüm 002 ne farklar olabilirki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…