İnceleme Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QLLEY.001 incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@revivality hocam bu NitroSense'de oyunları Turbo mod, fanlar Full oynasak ne olur ya da performans ve fanlar otomatik değil de Full oynasak ne olur?

Bu cihazla i9 12. nesil ve rtx 4060 nitro 5 arasında kaldım. Aradaki tek fark sanırım işlemci farkı ve nitro 5'de mux switch var. İkisi de aynı fiyatta iken hangisini almak daha mantıklı olur?

@revivality hocam bu NitroSense'de oyunları Turbo mod, fanlar Full oynasak ne olur ya da performans ve fanlar otomatik değil de Full oynasak ne olur?

Hiçbir şey olmaz yapabilirsin.

Bu cihazla i9 12. nesil ve RTX 4060 Nitro 5 arasında kaldım. Aradaki tek fark sanırım işlemci farkı ve Nitro 5'te MUX Switch var. İkisi de aynı fiyatta iken hangisini almak daha mantıklı olur?

12. nesil i9 dediğin cihazı paylaşır mısın?

İşlemci ve kasa farkı var.

12. nesil yerine bunu almak daha mantıklı gibi. İşlemci olarak %23 daha performanslı Helios.

Hocam şimdiki fiyat bir nevi öylesine yazılmış. Normal fiyatı onun 1299 olarak görün siz. Soruma gelirsek sizce nitro 5 mi yoksa sizin aldığınız cihaz mı? Emeğiniz için de teşekkür ederim.

Hocam şimdiki fiyat bir nevi öylesine yazılmış. Normal fiyatı onun 1299 olarak görün siz. Soruma gelirsek sizce Nitro 5 mi yoksa sizin aldığınız cihaz mı? Emeğiniz için de teşekkür ederim.

Nitro 16 daha iyi gibi sanki hocam. Nitro 5 çok fazla BIOS fix almış ne sorunlar var bilemiyorum tabii ama bazıları önemli gibi duruyor hala devam ediyor mu ne durumda kullan bulup sormak lazım.
Ek olarak panel 144Hz bu cihazda.

Dosya Ekleri

• 1701865854805.png
    137,4 KB · Görüntüleme: 51
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…